Tuusulalaisilta kysytään palautetta kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista - vastaa kyselyyn

19.08.2016 klo 16.20

Tuusulan kunta kysyy kuntalaisilta, miten kunnan toimintaan haluttaisiin osallistua ja millaisia vaikuttamistapoja haluttaisiin käyttää. Kysely liittyy Tuusulassa meneillään olevaan luottamushenkilöorganisaation uudistamiseen. Kuntalaisten näkemyksiä kerätään 22. elokuuta saakka. 

Tuusulan kunnanvaltuusto on 6.6.2016 kokouksessaan päättänyt uudistaa poliittisen luottamushenkilöorganisaationsa. Päätöksen mukaan Tuusulan kunta siirtyy kunnan johtamisessa pormestarijärjestelmään 1.6.2017 alkaen. Pormestari toimii sekä hallituksen puheenjohtajana että kunnanjohtajana.

Luottamushenkilöorganisaatiouudistuksen lisäksi valtuusto päätti kesäkuun kokouksessaan kehittää kuntalaisten osallistumismahdollisuuksia. Yhtenä keskeisenä uudistuksen tavoitteena on kuntalaisten ja kuntaorganisaation yhteydenpidon ja vuorovaikutuksen parantaminen ja monipuolistaminen. Tällä kyselyllä pyritään saamaan kuntalaisten näkemyksiä Tuusulan kunnan tulevaan kuntalaisvaikuttamismahdollisuuksiin ja toimintatapoihin.

Vastaamaan pääsee alla olevasta linkistä. Jos linkki ei avaudu klikkaamalla, kopioi se nettiselaimen osoitekenttään. Toivomme vastauksia 22.8.2016 mennessä.

https://www.webropolsurveys.com/S/22756D03F2826CCA.par

Kaikki vastaukset ovat luottamuksellisia. Kyselyn vastaukset raportoidaan niin, ettei yksittäisiä vastaajia tunnisteta.

 

Lisätietoja: strategiasuunnittelija Heidi Hagman, p. 040 314 3052

Takaisin