Sulassa juhlittiin uuden vastuullisen logistiikkakiinteistön harjakaisia

25.03.2024 klo 13.00

Sulan yritysalueella juhlittiin perjantaina 22.3. Axla Logisticsin uuden automaattivaraston harjannostajaisia. Ensi kesän aikana valmistuva noin 6 000 m² kokoinen logistiikkakiinteistö rakentuu parhaillaan Tuusulankaaren varrelle Etelä-Tuusulaan.

KOy Tuusulan Sulankaari - näkymä Sulakaarelle

Harjakaistilaisuuteen osallistui perinteiden mukaan kiinteistön rakentajia sekä rakennuttajan, tulevan vuokralaisen ja kunnan edustajia.

- Axlan tulo Tuusulaan on upea lisä kehittyvään yrityskenttäämme. On mahtavaa saada kuntaan jälleen yksi yritys, joka toiminnassaan jakaa Tuusulan kunnan vastuullisuutta painottavat arvot, toteaa pormestari Kalle Ikkelä.

- Olemme ylpeitä hienosti sujuvasta yhteistyöstä kunnan ja muiden hankkeessa mukana olevien toimijoiden kanssa, sanoo hankkeeseen osallistuneen kiinteistöasiantuntijayhtiö Mrec Group Oy:n toimitusjohtaja Ville Mannila.

Sulan alue sijaitsee strategisesti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja pääväyliä. Uusi logistiikkakiinteistö on rakennusteknisesti lajinsa kärkitasoa; se rakennetaan A-energialuokkaan, ja tavoitteena on saavuttaa BREEAM Excellent -sertifiointi. Hanke tukee automatisoiduilla palveluillaan suomalaisten verkkokauppojen pyrkimyksiä kasvattaa ja tehostaa liiketoimintaansa vastuullisesti.

-Uusi kiinteistömme täyttää vastuullisuustavoitteet monipuolisesti ja tukee myös asiakkaidemme vastuullisuutta, kertoo Axla Logisticsin liiketoimintajohtaja Jari Hyle.

Axla-brändin taustalla oleva Åland Post on tehnyt Mrec Investment Management Oy:n ja Slättö Förvaltning AB:n hallinnoiman logistiikkayhtiö Evolvin kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen kiinteistön käytöstä. Sulan hanke on Åland Postille merkittävä laajentuminen verkkokauppaliiketoiminnassa. Samalla se on osoitus Tuusulan kehittymisestä yhä houkuttelevammaksi sijaintipaikaksi yrityksille.

- Olemme iloisia päästessämme pian hyödyntämään tätä kiinteistöä, täydentää Åland Postin toimitusjohtaja Johan Sundblom.


Lisätiedot Sulan yritysalueen kehittämisestä:
pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001
elinvoimajohtaja Kristiina Salo, kristiina.salo@tuusula.fi, 040 314 3019

Takaisin