Talousjohtajan virka tulee haettavaksi − Markku Vehmas kiittää yhteistyöstä

25.03.2024 klo 19.10

Tuusulan pitkäaikainen talousjohtaja Markku Vehmas on siirtymässä toukokuussa kohti uutta elämänvaihetta, Vehmas on ollut talousjohtajan virassa vuodesta 2013 asti ja luotsannut viimeiset vuodet myös yhteisten palveluiden toimialuetta. 

Vehmas on toiminut kansliapäällikön viransijaisena kesästä 2023 alkaen, kun kunta on rekrytoinut uutta vakituista kansliapäällikköä. Hän auttaa osaltaan varmistamaan, että virkaan valittu Reijo Siltala pääsee aloittamaan työnsä sujuvasti. Uusi kansliapäällikkö aloittaa virassaan 1.6.2024, mutta hänen perehdyttämisensä alkaa jo ennen sitä. 

− Työssäni on ollut hienoa se, että olen päässyt tekemään yhteistyötä eri työyhteisöjen, luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Olen saanut tehdä merkityksellistä työtä, Vehmas kertoo.   

Kunnanhallitus myönsi Markku Vehmakselle eron talousjohtajan virasta kokouksessaan 25.3.2024 ja päätti talousjohtajan viran auki julistamisesta. 

Talousjohtaja vastaa talouden ohjauksen palvelualueen toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää toimintaa toimialuejohtajan alaisuudessa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, usean vuoden kokemus talousjohtamisesta, englannin kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Hakijalle luetaan eduksi kunnan toimintaympäristön tuntemus ja kuntatalouden johtamiskokemus, strateginen johtamisote ja laajojen kokonaisuuksien hallinta, investointeihin ja rahoitukseen liittyvä osaaminen sekä hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Hakuaika talousjohtajan virkaan on 1.4.2024–28.4.2024. 

 

Lisätiedot: 

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001    

Vt. kansliapäällikkö Markku Vehmas, markku.vehmas@tuusula.fi, 040 314 3060    

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042 

 

Takaisin