Vastaa kyselyyn TuusInfon palveluista ja asiakastyytyväisyydestä

26.03.2024 klo 09.00

Asiakaspalvelu TuusInfon asiakaskyselyyn voi vastata 26.3.–5.5. välisenä aikana sähköisesti tai TuusInfon palvelupisteissä ja kirjastoissa paperisilla kyselylomakkeilla.

– Keräämme TuusInfon asiakkaiden palautetta jatkuvasti ja säännöllisesti, jotta saamme ajantasaista tietoa asiakkaiden odotuksista ja toiveista, palautetta nykyisten palveluiden toimivuudesta ja kuulemme tuusulalaisten ajatuksia TuusInfon palveluiden kehittämisestä. Tulosten perusteella voimme kehittää toimintaamme asiakaslähtöisesti ja asiakaskokemusta parantaen, korostaa kehittämispäällikkö Heidi Hagman

Asiakaskysely löytyy osoitteesta: 
https://link.webropolsurveys.com/S/277F23A1187313F3 

Mikäli kyselyyn vastaaminen ei ole mahdollista sähköisesti, on TuusInfon asiointipisteissä sekä Tuusulan kirjastoissa saatavilla myös paperisia kyselylomakkeita. Paperinen kysely palautetaan TuusInfoon tai kirjastojen asiakaspalveluun. 

Asiakaskokemusta mitataan jatkuvasti ja säännöllisesti

TuusInfon asiakastyytyväisyyttä mitataan jatkuvasti palvelupisteen yhteydessä ns. hymynaama-laitteella. 

– Hymiöiden avulla heti palvelutilanteessa kerättävä palaute auttaa meitä reagoimaan nopeasti ja parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja palveluitamme, kertoo tiimiesihenkilö Sirpa Seppälä.

Asiakaskokemuksen parantaminen edellyttää välittömän palautteen keräämisen lisäksi laajemman palautteen säännöllistä keräämistä, analysointia ja palautteeseen reagoimista.

– Viime vuoden asiakaskyselyn tulokset antoivat meille arvokasta tietoa asiakkaiden toiveista. Monet vastaajat ilmaisivat toiveensa TuusInfon aukioloaikojen laajentamisesta, ja tähän toiveeseen vastataan pidentämällä Hyrylän palvelupisteen aukioloaikaa 2.4. alkaen maanantaisin ja tiistaisin kello 18 saakka, jatkaa Seppälä. 

Asiakaspalvelu TuusInfon yhteystiedot:
www.tuusula.fi/asiakaspalvelu

Lisätiedot: 
TuusInfon tiimivastaava Sirpa Seppälä, sirpa.seppala@tuusula.fi, 040 314 2083
Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi, 040 314 3052 

Takaisin