Kulomäentien ja Jusslan työpaikka-alueet, asemakaavat ja asemakaavamuutokset (kaava nro 3657), osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 4.4. - 6.5.2024

04.04.2024

Työssä tutkitaan Kulomäen ja Jusslan työpaikka-alueiden laajentamista sekä olemassa olevien asemakaavan mukaisten yritystonttien tehostamista. Työ ja sen alue muodostuvat useasta eri kohteesta, jotka sijoittuvat pohjoisesta Kulomäen Haarakaaren alueelta etelään Vantaan kaupungin rajalle.

Osalliset voivat esittää mielipiteensä kaavan tavoitteista, mitä kaavatyössä tulisi ottaa huomioon ja mahdollisista vaikutuksista. Mielipiteen voi jättää kirjallisena nähtävilläolon 4.4.2024 - 6.5.2024 aikana. Mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta pyydetään esittämään viimeistään 6.5.2024.

Kirjalliset mielipiteet pyydetään jättämään

  • Tuusulan kunnan verkkosivuilla olevan sähköisen asiointilomakkeen kautta. Anna palautetta tästä -lomake löytyy kaavatyön hankekortilta. Hankekortti löytyy kaavatyön nimellä osoitteesta www.tuusula.fi/kaavatvireilla.

tai

  • kirjeitse joko osoitteeseen Kaavoitus, PL 60, 04301 Tuusula tai TuusInfon toimipisteeseen niiden aukioloaikoina. Mielipiteessä on ilmoitettava kaava nimi ja kaavan numero: ”Kulomäen ja Jusslan työpaikka-alueet, kaavanumero 3657”.

 

Kaavan materiaali ja sähköinen asiointilomake ovat kaavan hankekortilla Tuusulan kunnan verkkosivulla osoitteessa www.tuusula.fi/kaavatvireilla. Nähtävilläolon aikana materiaaliin voi tutustua myös Hyrylän TuusInfossa. Hyrylän TuusInfo palvelee Tuusulan pääkirjaston rakennuksessa osoitteessa Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula. TuusInfon palvelupisteiden aukioloajat löytyvät Tuusulan kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/tuusinfo.

Asemakaavan valmistelun aikana pidetään kaavapäivystys, jolloin kaavasuunnittelija on tavattavissa kaavatyöhön liittyvissä kysymyksissä. Kaavapäivystys järjestetään 18.4.2024 klo 15.00 - 16.30 Konditoria pH7:n tehtaanmyymälän kahvilassa osoitteessa Haarakaari 45. Tilaisuus on kaikille avoin ja kahvilatila on päivystyksen aikana normaalisti avoinna myös muille asiakkaille.

 

Linkki hankekortille

Takaisin