Hotell

Krapi – Hotell – Restauranger

Krapihovi Oy, Rantatie 2, Tusby, tfn +358 9 274 841
info(at)krapi.fi
www.krapi.fi/ (in English)

Krapi som tillhör stamfastigheterna på Tusby strandväg, har en brokig historia. I huvudbyggnaden som statsråd Gustaf Sourander lät bygga 1883 finns restaurang Krapihovi. I Krapis helhet ingår också ett hotell byggt i tegelladugården, rökbastu, Mankeliaitta som används till många olika evenemang, rökeri samt restaurang Ateljeeri. I Krapi-parken finns på somrarna sommarterrassen Aitta och Mellersta Nylands teaters sommarteater.


 

Gustavelund – Hotell – Restaurang

Kirkkotie 36, 04310 Tuusula, försäljningsservice tfn +358 9 273 7555
sales(at)gustavelund.fi
http://www.gustavelund.fi/en (in English)

Gustavelunds gamla gods var f.d. Eggertas ridstall. På det gamla godsets plats finns numera en ljus och arkitektoniskt distinkt byggnad, som inkluderar ett hotell, konferenslokaler, restauranger, inomhusträdgård, gillestugor, bastuavdelning med sim- och bubbelpooler samt en strandbastu. På Gustavelund anordnas konferenser och andra företagsevenemang. Även familjefester och kost och logi för resenärer ingår i serviceutbudet.


 

Onnela – Lunchrestaurang - Hotell

Rantatie 34, Tuusula, tfn +358 258 821
myynti(at)onnela.com
http://www.onnela.com

Onnela är en av de gamla villorna på Tusby strandväg. Under de första årtiondena av självständighetstiden var det ett populärt internationellt pensionat. Dagens Onnela fortsätter pensionatstraditionen och erbjuder hotell- och restaurangservice. Lokalerna är öppna för konferenser, kurser, fester och fritidsbruk. I Onnelas Impivaara-byggnad finns Eino Leinos minnesrum.