Tuusulanjärven kampuksen piha on edelleen työmaa-aluetta – turhaa liikkumista toivotaan vältettävän

03.07.2024 klo 08.30

Toiminta kaksikielisellä Tuusulanjärven kampuksella käynnistyy kuukauden kuluttua. Ennen kuin päiväkoti ja koulut avaavat ovensa, on edessä vilkas kuukausi kalustamisen sekä muiden viimeistelytöiden merkeissä. Huomioithan, että alue ei ole vielä kokonaisuudessaan valmis käyttöön. 

Tuusulanjärven kampuksen työmaata ympäröineet aidat on nyt poistettu, mutta kampuskokonaisuus on vielä osin keskeneräinen. Käynnissä on muun muassa kalustekuljetukset ja Tuusulantien varrella olevat liittymän rakennustyöt. Toivomme välttämään kesän aikana turhaa liikkumista kampuksen piha-alueella edellä mainittujen töiden vuoksi.

Piha-alueille on tulossa pian ohjetaulut, jotka opastavat käyttäjiä. Ohjeissa mainitaan esimerkiksi, että koirien ulkoiluttaminen päiväkoti-  ja koulukäyttöön tulevalla piha-alueella ei ole sallittua ja että polkupyörät tulee sijoittaa niille varatuille paikoille oleskelun ajaksi.

Tuusulanjärven päiväkoti (Tusby träsk daghem) avaa ovensa 5.8. ja Tuusulanjärven koulu sekä Tusby träsk svenska skola puolestaan 7.8. koulujen syyslukukauden käynnistyessä. Tiedossa on myös ennakkoon tutustumistilaisuuksia päiväkodin lapsille sekä koulujen oppilaille huoltajineen. Ajankohdista on viestitty Daisyn ja Wilman kautta.

Lisätiedot elokuussa käynnistyvästä toiminnasta:
Tuusulanjärven päiväkoti, päiväkodin johtaja Tiina Vainio-Nykänen, 040 314 3337
Tuusulanjärven koulu, rehtori Katja Lilas, 040 314 2227
Tusby träsk svenska skola, rehtori Saara Värtö, 040 314 4360

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi. 

 

Takaisin