Museot verkossa

Tuusulan museon tuottamia sisältöjä on runsaasti erilaisilla verkkosivustoilla.

Tuusulan museon Youtube -kanava

Tuusulan museo on julkaissut monenlaista videomateriaalia liittyen Tuusulan historiaan, museoiden näyttelyihin ja opetustoimintaan. Myös Rykmentinpuiston taideohjelman teoksiin liittyvät tallenteet löytyvät kanavalta.

Virtuaali-Tuusula -verkkosivusto

Verkkosivustolla pääsee tutustumaan Tuusulan historiaan kotiseutupoluilla eri puolella kuntaa.

Oppimateriaalit verkossa

Laaja kattaus erilaisia mahdollisuuksia, joita voi hyödyntää koulujen ja varhaiskasvatuksen arjessa. Materiaalin avulla voi myös tutustua helposti Tuusulan alueen merkkihenkilöihin ja nauttia nukketeatterin lumosta.

Halo Avoin ateljee

Lisätyn todellisuuden (Augmentet reality) -tekniikalla toteutetun HALO Avoin Ateljeen kautta pääset nauttimaan Halosenniemessä koska tahansa. Pekka Halosen ateljeessa on esillä myös hänen taidettaan.

Kuvaa uusiksi – jälleenkuvausta kotikulmilla

Lähde tutustumaan Hyrylän ja Kellokosken entisiin näkymiin jälleenkuvaamalla eli ottamalla uusia kuvia Tuusulan museon kokoelmiin kuuluvia kuvia jäljitellen. Apuna käytetään Ajapaik -kännykkäsovellusta.

Tuusulan museon, Hyvinkään kaupunginmuseon, Keravan museopalveluiden, Nurmijärven museon, Mäntsälän museotoimen ja Riihimäen kaupunginmuseon yhteishankkeessa luotiin 14 jälleenkuvausreittiä pitkin Keski-Uuttamaata.