Vesihuollon työtilauslomake

Liitostyön voi tilata alla olevalla lomakkeella, kun vesisopimus on tehty tai olemassa oleva vesisopimus on päivitetty vastaamaan rakennushanketta (muuttunut kerrosala tai käyttötarkoitus). Vesijohdon liittää aina Tuusulan Veden asentaja. Liitostyö pitää tilata kaksi viikkoa ennen toivottua liitostyön ajankohtaa.

Tuusulan Vesi tekee liitostöitä palveluhinnaston mukaisesti, liittymissopimuksen yhteydessä laskutettu liittymismaksu ei sisällä liitostyömaksua.

Lomaketta voi käyttää myös muiden töiden tilaukseen ja yhteydenottopyyntöihin.

COVID-19 pandemian aikana teemme vain välttämättömät asiakastyöt. Huolehdittehan, ettei työn aikana riskiryhmäläiset ole samassa tilassa. Pyydämme pitämään vähintään kahden metrin etäisyyden koko työn ajan ja peruuttamaan tilatun työn, jos kellään asunnossa on lieviäkään flunssan oireita.


Lisätiedot: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Omistajan eli liittyjän, urakoitsijan tai rakennuttajan tiedot

Täytä laskutustiedot, jos laskutusosoite on eri kuin kiinteistön osoite/tai maksaja on eri kuin omistaja


Tarkasta, että uudisrakennuskohteessa on tarvittavat luvat, suunnitelmat ja KVV-työnjohtajat hyväksyttyinä. Huomaathan, että emme ota käsittelyyn vaillinaisia työtilauksia. Kaivuutöissä on tilaajan huolehdittava maanomistajaluvista ja johdonomistajien näytöistä. Valitse alla olevasta listasta työtilaukseesi liittyvät lupavaiheet