Ceepos Mobiilimaksuohje

Pikaohje mobiililipun ostamiseen

  1. Asenna puhelimeen Play-kaupasta/Apple-storesta Ceepos Mobiilimaksu -sovellus
  2. Luo oma käyttäjätunnus ja PIN-koodi.
  3. Etsi uusi palveluntarjoaja > Tuusula
  4. Saat 20-merkkisen mobiilitunnisteen, jolla voit tehdä ostoksia Tuusulan verkkokaupasta (shop.tuusula.fi). Verkkokauppaan ei tarvitse rekisteröityä.
  5. Valitse haluamasi kohteen lipputuote ja käytä saamaasi mobiilitunnistetta ja PIN-koodia ostotapahtumassa. Maksa ostoksesi verkkokaupan kassalla.
  6. Sen jälkeen ostettu palvelu ohjautuu Ceepos Mobiilimaksu -sovellukseen.
  7. Lippu käytetään käyttöpaikan kassalla näyttämällä Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta ostettu mobiililippu, missä se kirjataan käytetyksi.

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen laajempi käyttöohje

Ceepos Mobiili Google Play kauppa

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen lataaminen

Voit ladata Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen Android-laitteille Google Play -kaupasta tai Applen laitteille App Storesta. Ceepos Mobiilimaksu vaatii toimiakseen vähintään Android-version 4.4. Applen App Store toimii vain Applen määrittämällä iOS-versiolla. Tämä vaikuttaa tuettujen laitteiden (iPhone ja iPad) listaan. Löydät sovelluksen hakusanalla Ceepos tai Ceepos Mobiilimaksu.

Sovelluksen avaaminen

Ceepos Mobiilimaksun avaamisen sinun pitää joko kirjautua sisään olemassa olevalla käyttäjätunnuksella tai rekisteröidä uusi tunnus.

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Luodaksesi käyttäjätilin, sinun tulee antaa seuraavat tiedot Ceepos Mobiilimaksu -sovellukselle: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, salasana ja puhelinnumero ja PIN-koodi verkkokaupassa. PIN-koodi verkkokaupassa määritellään verkkokauppaostoksia varten. Kaikki edellä mainitut tiedot ovat pakollisia.

Tallenna PIN-koodi huolellisesti! Tietojen muuttaminen jälkikäteen ei onnistu muualla kuin palveluntarjoajasi luona.

 Ceepos sisäänkirjautuminen Ceepos käyttäjätilin luonti

Kun olet syöttänyt tiedot, sinun täytyy vielä hyväksyä käyttöehdot, jotka aukeavat näytölle valitsemalla käyttöehdot.

Käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen on sinun painettava Rekisteröidy-painiketta. Tämän jälkeen rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistuskoodi:

Ceepos tilin vahvistus

Sinun tulee syöttää koodi Ceepos Mobiilimaksu -sovellukseen. Vahvistuskoodia ei tarvitse kirjoittaa isoilla kirjaimilla. Painettuasi Vahvista-painiketta, käyttäjätili on valmis käytettäväksi.

Sisäänkirjautuminen

Voi käyttää Ceepos Mobiilimaksua vain kirjautumalla sisään sovellukseen.

Palveluntarjoajan tunnuksen syöttäminen

Ennen kuin voit maksaa sovelluksen kautta, sinun tulee lisätä sen palveluntarjoajan tunnus, jonka kassalla halutaan maksaa. Hae Tiedot-välilehdeltä palveluntarjoajaksi Tuusula. Palveluntarjoajan tunnusta ei tarvitse kirjoittaa isoilla kirjaimilla.

Kun olet syöttänyt palveluntarjoajan tunnuksen, mobiililaitteen näytöllä ilmoitetaan palveluntarjoajan nimi. Jos palveluntarjoaja on oikea, paina Jatka.

Ceepos uusi palveluntarjoaja Ceepos palveluntarjoaja Tuusula Ceepos tunniste

 

Ceepos Mobiilimaksun lataus

Voit ostaa lippuja ja ladata sovellukseen saldoa verkkokaupassa.

Ostaminen verkkokaupassa

Tuotteiden ostamiseen verkkokaupassa tarvitset mobiilitunnisteen C-alkuisen koodin sekä rekisteröitymisen yhteydessä syöttämääsi verkkokaupan PIN-koodin (tarvitset nämä ostotapahtumassa eli verkkokauppaan ei tarvitse erikseen rekisteröityä).

Verkkokaupan puolella ostoksen kirjautuminen oikeaan käyttöpaikkaan edellyttää mobiilitunnistetta ja aiemmin itse luotua PIN-koodia.

Ceepos ostamiseen verkkosivulla mobiilitunniste ja PIN-koodi

Ostetun palvelun käyttäminen

Ceepos Mobiilimaksun sovelluksesta valitaan oikea käyttöpaikka. Kun olet valinnut käyttöpaikan, sen ostetut tuotteet tai palvelut näkyvät Ceepos Mobiilimaksun näytöllä.

Ceepos valitse käyttöpaikka painike Ceepos käyttöpaikka valitaan listalta Ceepos tuotteen käyttäminen

Ostettu tuote näytetään käyttöpaikassa kassalla, jolloin tuote kirjataan käytetyksi. Huomioi, että tuote ei tule vahingossa kuitattua käytetyksi ennen saapumista käyttöpaikkaan.

Ceepos Mobiilimaksulla maksaminen ei onnistu ennen kuin tuotelippuja on ostettu verkkokaupasta.

 

Maksukuitin hakeminen kuittihistoriasta

Kaikista Ceepos Mobiilimaksulla maksamistasi ostoksista tallentuu kuitti. Kuittihistorian löydät alareunan välilehdeltä Kuitit.