Vesiturvapäivä 8.6.2014 klo 11-17 Tuusulan uimahallissa

15.05.2014

www.vesiturvapaiva.fi

Tuusulan kunta, Keski-Uusimaa ja Tuusulan Uimaseura järjestävät KOKO PERHEEN VESITURVAPÄIVÄN Tuusulan uimahallilla sunnuntaina 8.6.2014.

Uimahalli on varattu koko päiväksi tapahtuman käyttöön, eli hallissa ei ole tapahtumapäivänä yleisökäyttöä. Päivä sopii toki hienosti kaikille osallistua tapahtumaan alla olevan ohjelman mukaisesti!

Tapahtuman keskiössä on ohjelma altailla, joissa annetaan niksejä turvallisempaan vesillä liikkumiseen ja hädänalaisten auttamiseen. Tavoitteena on tehdä Tuusulasta Suomen vesiturvallisin kunta.

  • Jotta perheemme voisivat nauttia kesästä turvallisesti vesien äärellä
  • Jotta koulujen alkaessa kaikki voisivat hymyissä suin kertoa kesästään

Järjestäjät ovat liikkeellä täydestä sydämestään tuusulalaisten kesän ja elämän laadun parantamiseksi. Tämän vuoksi useita liikuntaan, virkistykseen, vapaa-aikaan, kesäaktiviteetteihin ja turvallisuuteen liittyviä toimijoita on mukana esittelemässä omaa toimintaansa.

Pääkohderyhmänä ovat lapsiperheet, mutta kaikki ovat tervetulleita perhemuodosta ja asuinpaikasta riippumatta.

Jos yksikin onnettomuus vältetään ja yksikin uusi liikunnanharrastuskipinä synnytetään, olemme saavuttaneet tavoitteemme.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Varaa paikkasi ennakkoon ja varmista paikkasi auringossa ja pinnalla.

Vesiturvaosuuden ohjelma:

  1. Altaantyhjentävä pellehyppy - Vesa Reinikkala, mahdollisesti muita uskalikkoja
  2. Vesiturva - päävalmentaja Jukka Partanen ja nuoret uimarit
    1. Informatiivinen näytös erilaisista tilanteista ja niistä selviytymisestä
    2. Uintitekniikan perusteiden esittely - tuo turvallisuutta, jaksamista, mopeutta ja vähemmän kipeytyviä niskoja
    3. Harjoittelurastit, joissa pääsee kokeilemaan pelastamistilanteita ja uintitekniikkaa - henkilökohtaisina valmentajina nuoret uimarit
  3. Omatoimista harjoittelua ja uiskentelua

Perheen pienimmille, joiden uimataito tai rohkeus ei riitä vielä isin hilaamiseen veneeseen, on järjestetty leikkimielistä rantaleikkitaitojen harjoittelua pienemmissä altaissa.

Kaikissa harjoitteluissa on nuorten uimareidemme tukena koulutetut, ammattitaitoiset ja oikeudet omaavat aikuiset valmentajamme.

Koko tapahtuman ajan klo 11 - 17 on piha-alueilla ja uimahallin muissa liikuntatiloissa muuta ohjelmaa sekä tarjoilupisteitä.

Lisätiedot tapahtuman www-sivuilta.

Takaisin