Tuusulan kulttuurilautakunna tuotantotuet haussa

01.08.2014 klo 10.00

Tuusulan kunnan kulttuurilautakunnan syksyn 2014 tuotantotuet ja avustukset ovat haussa elokuun ajan. Hakuaika päättyy perjantaina 29.8. Kulttuurilautakunnan avustuksia voivat hakea yksityiset taiteilijat ja taiteen harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset ja työryhmät.

Kulttuurin ja taiteen ammattilaiset voivat hakea esimerkiksi työskentelyapurahaa, avustusta esityksen, näyttelyn tai tapahtuman hankintaan tai tuotantotukea mm. esityksen, tapahtuman tai näyttelyn tuottamiseen, julkaisu-, koulutus- tai ohjaustoimintaan sekä työtilaan.

Kulttuurin ja taiteen ammattilaisille työskentelyedellytysten turvaamiseen ja parantamiseen suunnattu työskentelyapuraha on suuruudeltaan 3 000 €. Sitä voidaan jakaa kahdelle hakijalle/kalenterivuosi. Sama henkilö ei voi saada työskentelyapurahaa kahtena peräkkäisenä vuotena.   

Kulttuurin ja taiteen harrastajat sekä kulttuuriyhdistykset voivat hakea avustusta esityksen tai tapahtuman hankintaan sekä tuotantotukea esityksen, tapahtuman tai näyttelyn tuottamiseen, julkaisutoimintaan tai muihin hankkeisiin. Avustuksia yksityiseen museotoimintaan tai vastaavaan
voi hakea tuotantotukena kulttuuriperinteen vaalimiseen ja siihen liittyvään tiedonvälitykseen.

Tuotantotuet ovat sidoksissa talousarviovuoteen eli myös syksyllä jaettavat tuet tulee käyttää ja tilittää tämän vuoden loppuun mennessä.

Kulttuurilautakunnan avustuksia haetaan erillisellä hakulomakkeella.

Syksyn hakuaika päättyy perjantaina 29.8.2014 klo 16.00.
Hakemukset on toimitettava osoitteella:
Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut
PL 60, 04301 TUUSULA
Kuoreen merkintä: “kulttuurilautakunnan avustukset“
Käyntiosoite: Taidekeskus Kasarmi, Jääkärinpolku 2

Tiedustelut: Tuusulan kulttuuripalvelut p. 040 314 3456, 040 314 3435

Takaisin