Toistuvaa SAMPO -kyytiä kannattaa tiedustella nyt

05.08.2015

Nyt on aika ilmoittaa vakiokyytitoiveet SAMPO-matkapalvelukeskukseen

SAMPO-matkapalvelukeskus kerää parhaillaan kyytitoiveita säännöllistä Sampo-matkaa suunnittelevilta asiakkailta. Vakiokyytitilaukset tulisi nyt toimittaa mahdollisimman nopeasti matkapalvelukeskukselle, jotta syyskauden liikennöintiä päästään järjestelemään.

Vakiokyytitilausten osalta matkapalvelukeskus ilmoittaa suunnitteluvaiheen jälkeen mitkä kyydit on toteutettavissa.

Matkan tilaaminen

SAMPO -matkapalvelukeskus palvelee Sampo-tilauksissa ja peruutuksissa arkisin klo 7.00 - 17.00. Sampo -tilausnumero on (09) 274 6900. Kyytiä kannattaa tiedustella ajoissa. Mikäli mahdollista, jo päiviä ennen suunniteltua matkaa. Kyyti tulee tilata kuitenkin vähintään puolitoista tuntia (90 minuuttia) ennen matkaa.

Matkaa tilattaessa SAMPO -matkapalvelukeskus esittää matkan tilaajalle seuraavaa mahdollista lähtöaikaa. Matkapalvelukeskus voi tällöin myös kieltäytyä matkan järjestämisestä mikäli tilausta ja autojen ajoaikataulua ja -reittiä ei saada sovitettua toisiinsa.

Tilatun matkan peruutuksen voi ilmoittaa joko puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen sampo(at)korsisaari.fi. Matka on peruttava vähintään 30 minuuttia ennen luvattua noutoaikaa. Perumattomasta tai liian myöhään perutusta matkasta asiakkaalta veloitetaan 15 € korvaus.

Liikennöintiaika

SAMPO -liikennettä ajetaan arkipäivisin. Tilattuja kyytejä ajetaan noin klo 9-15 sekä klo 16-17. Hyrylän ympäristössä kyytejä ajetaan myös klo 7-8. Perjantaisin tilattuja kyytejä voidaan toteuttaa muita päiviä rajoitetummin klo 12.30-15.00 ja paremmin klo 15-16.

Matkaliput

SAMPO -matkoilla käyvät 1.1.2015 alkaen normaalit linja-autoliikenteen matkalipputuotteet, jotka myydään Matkahuollon kautta. Näitä ovat matkan pituuden mukaan hinnoiteltavat kertaliput, 22 ja 44 matkan sarjalipputuotteet sekä Tuusulan alueella kelpaavat 30 päivän kausilipputuotteet (Tuusulalippu, Järvenpää-Tuusula -lippu ja Keski-Uudenmaan seutulippu).

Kalusto

Vuonna 2015 SAMPO -liikennettä ajetaan Tuusulassa kolmella pikkubussilla. Pikkubussikalusto on joko matalalattiaista tai niissä on INVA -nostimet.

 

Kunnan yhteyshenkilö: Jukka-Matti Laakso, puh. 040 314 3569

Takaisin