Hyrylän urheilukeskuksen kehittämiskyselyn yhteenvetoraportti on valmistunut

21.10.2015

Internetpohjaisella karttakyselyllä selvitettiin kesällä 2015, minkälaisia urheilu- ja liikuntamuotoja, palveluita ja muita toimintoja urheilukeskuksesta voisi tulevaisuudessa löytyä. Kehittämistyön yhteydessä on myös suunniteltu katkeamattomat ulkoilureitit urheilukeskuksesta Rykmentinpuiston alueelle, Keravan ja Savion juna-asemille sekä viereisille asuinalueille.

Kysely on osa laajempaa urheilukeskuksen ja rykmentinpuiston suunnittelua, jotka etenevät vaiheittain mm. urheilukeskuksen yleissuunnitelman (2007) päivitykseen ja alueiden kaavoitustyöhön.

 

Kyselyn avulla saatiin runsaasti hyviä ideoita urheilukeskuksen kehittämiseksi. Vastaajia pyydettiin mm. merkitsemään suunnitelmakartoille uusia liikuntapaikkoja mutta myös onnistuneita tai kehittämistä kaipaavia kohteita. Kartoille saatiin liki 80 liikuntapaikkatoivetta. Mukana oli monia alueelta jo löytyviä lajeja, kuten jalkapalloa tai frisbeegolfia. Uusia toiveita olivat muun muassa Parkour-puisto, BMX-rata sekä erilaiset sisähallilajit.

 

Kehittämiskyselyn yhteenvetoraportti avautuu alla olevasta linkistä. Raportissa esitetään kyselyn keskeisimmät tulokset.

Urheilukeskuksen ja Rykmentinpuiston kehittäminen, HARAVA -Kyselyn yhteenvetoraportti

Aiheesta kiinnostuneille kuntalaisille ja järjestöille järjestetään seuraavaksi workshop-tilaisuus, jossa käydään läpi luonnoksia ja työstetään niitä eteenpäin ryhmissä.

Tilaisuuden ajankohta ja paikka: Torstai 5.11.2015 klo 18-20, Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja:

Katja Gräsbeck, kaavoituspalvelut, 040 314 3064
Risto Kanerva, liikuntapalvelut, 040 314 2220

 

LIIKUNTAPALVELUT JA KAAVOITUS

Takaisin