Tuusulan yhdeksäsluokkalaiset saavat jälleen kulttuurikorttinsa

14.09.2015

Tuusulan ysiluokkalaisten K9-kulttuurikortti on jaossa Tuusulassa jo seitsemättä kertaa. Korttien jakelukiertue käynnistyi viime viikolla ja se kiertää kunnan jokaisella yläkoululla.

Kunnan kulttuuripalvelujen yhdessä yhteistyökumppanien kanssa toteuttaman kortin tarkoituksena on kannustaa ja tukea nuoren omaehtoista kulttuuri- ja liikuntaharrastusta. Kortti tarjoaa etuja kuten ilmaisia sisäänpääsyjä museoihin, vapaalippuja teatteriin, alennusta elokuvalipusta, ilmaisen uimahallikäynnin ja vapautuksen kirjaston varausmaksuista. Ahkerimpia kortin käyttäjiä palkitaan vuosittain.

Myös itse jakelukiertue tarjoaa annoksen kulttuuria. Tänä syksynä kouluilla kiertää muutama vuosi sitten Tuusulan kouluissa vieraillut ja hyväksi havaittu näyttelijä-käsikirjoittaja Jarkko Mikkolan Elokuvan anatomia -luento, jonka jälkeen moni katsoo elokuvia uusin silmin. Kevätkaudelle Tuusulaan on saatu paljon valtakunnallista huomiota ja kiitosta saanut teatteriesitys Tänään koulun jälkeen. Kiusaamisesta kertovan esityksen on valmistanut Vaara-kollektiivi yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatterin kanssa.K9_kortti15-16

K9-kulttuurikortista perustiedot löytyvät Tuusulan kulttuurin nettisivulta.

JAKELUKIERTUE
• ke 9.9. Hyökkälän yläkoulu
• ke 16.9. Jokelan yläkoulu
• ke 23.9. Riihikallion yläkoulu ja Kellokosken yläkoulu
• to 8.10. Hyrylän yläkoulu
Lisäksi vieraillaan Pajakoululla ja Kalliomaassa.

Takaisin