Platonin Akatemian päätapahtuma käynnissä 11.-12.5.2017 - teemana Suomalaiset tarinat

11.05.2017

Tuusulan Rantatien kulttuurimaisemissa vietetään torstaina 11.5. ja perjantaina 12.5. Platonin Akatemian vuoden 2017 kaksipäiväistä päätapahtumaa, jonka teemana on Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Suomalaiset tarinat. Torstaina 11.5. ohjelmaa löytyy myös Kellokoskelta.

Platonin Akatemia on vuosittain järjestettävä keväinen kulttuuritapahtuma Tuusulan vanhalla rantatiellä. Tapahtuman keskeisenä osana ovat yhteinen keskustelu, luennot, väittelyt sekä paikallisen kulttuurin esille tuominen erilaisten näyttelyiden ja esitysten muodossa. Platonin Akatemia on tunteen ja järjen festivaali, jossa on tärkeää kriittinen ajattelu, dialogi, luovuus ja vahva ilmaisu.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan. Syvempää tietoa tapahtumapaikoista, puhujista ja esiintyjistä on löydettävissä Suomalaisia tarinoita -blogista. Platonin Akatemia on myös Facebookissa!

Lähes kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Vain muutama tapahtuma vaatii ennakkoilmoittautumisen ja pienen osallistumismaksun, löydät tämän tiedon ohjelmasta.

Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen tapahtumaan!

Lisätietoja:
Platonin Akatemia -tapahtumasivut


Takaisin