Haukantien liikenneympyrän rakennustyöt jatkuvat lokakuulle asti

23.09.2019 klo 13.10

Riihikallion alueella kesäkuun alusta lähtien suoritetun Haukantien liikenneympyrän rakennustyöt viivästyvät arviolta kolmesta neljään viikolla. Alkuperäisen suunnitelman mukaan rakennustöiden tuli valmistua syyskuun loppuun mennessä, nyt töiden arvioidaan jatkuvan lokakuun loppupuolelle saakka. 

Vaiheittaisia muutoksia liikennejärjestelyihin

Työt ovat vaikuttaneet alueella vaiheittain Haukantiellä, Pellavamäentiellä, Kotkantiellä ja Koppelokujalla. Liikennejärjestelyt ovat kohdemaisia, joissa tiellä liikkujia opastetaan rakennustyöt suorittavan TerraWise Oy:n toimesta tarvittavilla liikennemerkeillä sekä info- ja opastetauluin. Yleinen liikenne, kulku tonteille ja jalankulku mahdollistetaan tarvittaessa kiertotein. Töitä toteutetaan pääsääntöisesti normaalina päivätyönä klo 7.00-16.00 välillä. 

Uusi liikenneympyrä sujuvoittaa alueella liikkumista

Haukantien ja Pellavamäentien liittymään toteuttavasta liikenneympyrästä muodostuu alueelle uusi katutilaa elävöittävä maamerkki. Liikenneympyrä parantaa katuliittymän toimivuutta ja liittymän välityskykyä myös liikennemäärien kasvaessa.

Yleisesti liikenneympyrä laskee ajonopeuksia ja sen myötä kohentaa myös alueen jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita yhdessä rakennushankkeeseen sisältyvien uusien Haukantien suuntaisten sekä Pellavamäentien itähaaran jalankulku- ja pyöräteiden kanssa.

Havainnekuva valmiista Haukantien liikenneympyrästä 
Kuva: Havainnekuva valmiista Haukantien liikenneympyrästä.

Lisätietoja alueen rakennusaikaisista liikennejärjestelyistä:
Terrawise Oy, p. 040 719 4580

Lisätietoja rakentamisesta: 
työpäällikkö Jyrki Sjöblom 040 314 3134 (Tuusulan kunta)

Lisätietoja suunnittelusta: 
suunnitteluinsinööri Suvi Honkanen 040 314 3567 (Tuusulan kunta)

Takaisin