Koronavirustilanne sulkee Tuusulan kirjastot

23.3.

Kaikkien Tuusulan kirjastojen palautusluukut ovat nyt auki 24/7. Lainat eivät eräänny kirjaston sulun aikana.

Pääkirjaston ja Kellokosken kirjaston edessä on arkisin klo 9-15 esillä poistokirjakärry, josta voi ottaa ilmaiseksi lukemista kotiin.

Pääkirjaston ollessa kiinni kannattaa tutustua e-palveluihin - katso kirjaston vinkit verkossa saatavilla oleviin e-aineistoihin.

19.3 Laina-ajat näkyvät oikein verkkokirjastossa

Kirjaston sulkuaikana erääntyvien lainojen eräpäivät on siirretty niin, että ne osuvat ajanjaksolle 27.5.-22.6. Verkkokirjastossa näkyy nyt lainojen todelliset eräpäivät. Mikäli sinulla on joku muu eräpäivä, uusi lainasi, jolloin eräpäivä siirtyy tuolle ajanjaksolle. Ongelmatilanteissa ota yhteys kirjaston asiakaspalveluun (yhteystiedot alla).

18.3. Laina-ajat

Laina-aikoja on jatkettu automaattisesti kesäkuun alkuun saakka. Verkkokirjastossa omien lainojen tiedoissa näkyy yhä alkuperäinen eräpäivä.

Koronavirustilanne sulkee Tuusulan kirjastot

Kaikki Tuusulan kirjastot ovat suljettuina ja kirjastoauto ei kulje 18.3.-13.4. koronavirustilanteen takia.

Kirjastoissa järjestettävät tapahtumat, opastukset ja ryhmäkäynnit on peruttu 31.5. saakka. Pääkirjaston kokoustilojen varaukset on peruttu.

Kirjaston asiakaspalvelu palvelee sulkuaikana ma-pe klo 9-15

  • puhelimitse 040 314 3444 tai 040 314 3441
  • sähköpostilla kirjasto@tuusula.fi

Lainojen eräpäiviä on siirretty. Kaikille lainoille on asetettu eräpäiväksi 1.6.2020. Uusia varauksia ei sulkuaikana voi tehdä. Saapuneet varaukset voi noutaa sulkuajan jälkeen.

Maksuja ei kerry sulkuajalta. Palautusluukut ovat käytössä kaikissa kirjastoissa maanantaista perjantaihin.

Kirjaston e-aineistot ovat käytössä myös kirjaston sulun aikana. Voit kuunnella omalta laitteeltasi musiikkia tai äänikirjoja, katsoa elokuvia, lukea kirjoja ja aikakauslehtiä, oppia soittamaan ja laulamaan videokurssilla tai katsoa musiikkivideoita - tarvitset vain kirjastokortin ja PIN-koodin. Linkit kaikkiin e-palveluihin löytyvät osoitteesta www.tuusula.fi/eaineistot.

Kirjastojen sulkeminen on yksi Suomen hallituksen linjaamista toimenpiteistä koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

Ajantasoiset tiedot Tuusulan kunnan varautumisesta koronavirustilanteeseen

Päivitämme sulkuajan ohjeita tarpeen mukaan kirjaston nettisivuille ja somekanaviin.

17.03.2020

Takaisin