Kauan toivottu drive-in -elokuvanäytös toteutuu Tuusulan urheilukeskuksessa perjantaina 10.9.

01.09.2021

Perjantaina 10.9. esitetään kaksi elokuvaa drive-in -tyylisesti Tuusulan Urheilupuistossa. Perheille suunnattu Pixar-elokuva Eteenpäin (K-7) esitetään klo 20.10 ja moninkertainen Oscar-voittaja Bohemian Rhapsody rakastetun Queen-yhtyeen vaiheista klo 22. Elokuvat katsotaan autoista ja parhaiten elokuvia pystyy seuraamaan etupenkeiltä. Elokuvien äänet tulevat autoradioiden kautta.

OHJELMA:
Klo 19.30-20 Autojen saapuminen kuplahallin vieressä olevalle hiekkakentälle (nk. asuntomessuparkki)
Klo 20.10 Eteenpäin (K-7), puhuttu suomeksi
Klo 21.50-22 Autojen poistuminen ja saapuminen
Klo 22 Bohemian Rhapsody

OHJEITA:
- Tapahtuma on ilmainen.
- Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sulkea sisäänpääsyn, kun tapahtuma on täynnä.
- Drive-in -esityksissä parhaiten näkee etupenkeiltä (2 hlöä/auto).
- Elokuvan äänet kuulee oman autoradion kautta. FM-taajuus ilmoitetaan tapahtumassa.
- Yleisö pysyy koko tapahtuman ajan autoissaan. Mikäli autosta on noustava pois esim. wc-käynnin ajaksi, on käytettävä maskia ja pidettävä 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
- Jäähallin wc on käytettävissä klo 23 saakka.
- Tapahtumassa ei ole kioskia.

Eteenpäin

Eteenpäin (engl. Onward) on Pixarin animaatioelokuva vuodelta 2020. Eteenpäin kertoo kahdesta haltijaveljeksistä eli Iikka ja Aaro Kajastuksesta, jotka asuvat urbaanissa maailmassa. Tuosta maailmasta on kadonnut taikuus. Yhtenä päivänä he saavat lahjaksi äidiltään sauvan. Pojat vakuuttuvat siitä, että heidän kadonnut isänsä on ollut velho. Sauvan loitsu tuo isän takaisin – mutta vain pelkät jalat – ja heillä on 24 tuntia aikaa saada loput isästään takaisin.

Bohemian Rhapsody

Moninkertainen Oscar-voittaja Bohemian Rhapsody on kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, joka oli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua Mercuryn elämän syöksykierteen vuoksi. Elokuvassa näytetään yhtyeen voitokas paluu, joka kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Queenin musiikki inspiroi edelleen unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikinrakastajia vielä tänäkin päivänä.
Elokuvan Oscarit: Paras miespääosa (Rami Malek), paras leikkaus, paras äänileikkaus ja paras äänitys. Elokuvan kesto 2 h 13 min.

Tapahtuman järjestää Tuusulan kulttuuripalvelut yhdessä teknisen toteuttajan CoreGon kanssa.

Lisätietoa Tuusulan tapahtumakalenterista

Tapahtuma Facebookissa (avautuu uuteen ikkunaan)

Kuva: Studio Verstas

 

Takaisin