Tuusulan taiteiden yö -tapahtuman visuaalinen ilme muuttuu

07.06.2022

Tuusulan taiteiden yö - tapahtuman visuaalinen ilme uudistuu. Uuden ilmeen tapahtumalle on suunnitellut Pekka Halosen akatemian opiskelija Anu Hame. Hame on aikuisopiskelija, jolla on ennestään monipuolinen työkokemus viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana sekä yrittäjänä, graafiseksi suunnittelijaksi Hame valmistuu Pekka Halosen akatemiasta tulevana vuonna

Omassa mielessäni Tuusula on taiteilijoiden kunta. Arvokkaan kulttuurihistorian painoarvoa ei voi eikä tule häivyttää, mutta samalla on huomattava ja tunnustettava, että Tuusula on kehittyvä ja alati muuntuva kotipaikka ja toimintaympäristö 2020-luvun ihmisille.

Tuusulan taiteiden yö -tapahtuma on hyväntuulinen, ihmisiä yhdistävä kansanjuhla. Tuusulan taiteiden yönä kaikki on mahdollista, ja ainakin silloin voi helposti kokea ennennäkemättömiä paikkoja tai löytää tutusta paikasta jotakin ihan uutta ja erilaista”, kertoo Hame suunnittelutyönsä lähtökohdista.

Anu Hame käytti suunnittelutyössään Tuusulan brändin värejä ja tämän vuoden teemaväreiksi valittiin tiili ja hiili.

”Hamen suunnittelemassa visuaalisessa ilmeessä on roimasti leikkisyyttä ja sitä on helppo varioida Tuusulan taiteiden yö -tapahtuman viestintään seuraavien vuosien aikana. Tulemme myös irrottamaan logosta Ö-kirjaimen omaksi seikkailevaksi hahmokseen. Voidaan pistää nimikilpailu pystyyn, että saadaan Ö-kirjaimelle sopiva nimi”, kertoo tapahtuman tuottaja Lotta Mikkonen

Tuusulan taiteiden yö -tapahtuman järjestysvastuu on siirtynyt Tuusulan kunnalle vuoteen 2026 asti. Tapahtuma näkyy laajasti ympäri kuntaa. Tuusulan kulttuuripalveluiden järjestämää ohjelma keskittyy Kotorannankujan ja Fjällbon puistojen alueella, Kellokosken Ruukilla ja Jokelan tiilitehtaalla.

Takaisin