Tuusula käynnistää elinvoimakyselyn – osallistu elinvoiman parantamiseen!

16.11.2022

Tuusulan kunta valmistelee elinvoimaohjelmaa, jossa määritetään kunnan elinvoimaan liittyvät pitkän aikavälin tavoitteet. Osana valmistelua järjestetään kysely, jonka avulla kerätään näkemyksiä muun muassa asumisesta, palveluista, ympäristöstä ja vapaa-ajasta Tuusulassa sekä yrityksiin liittyvistä asioista ja kunnan tulevaisuuden näkymistä.

Kyselyyn voi vastata verkossa. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia ja vastausaikaa on sunnuntaihin 27.11. saakka.

– Tuusula on pärjännyt viime vuosina hyvin kuntien välisessä elinvoimavertailussa. Nyt työstetään Tuusulaan uutta elinvoimaohjelmaa ja etsitään tulevaisuuden toiminnan kärkiä. Tähän toivotaan tietysti kuntalaisilta sekä myös elinkeinoelämän edustajilta kannanottoja. Toivon, että mahdollisimman monella on kiinnostusta yhteisiin asioihin ja hieman aikaa vastata tähän kyselyyn, elinvoimajohtaja Kristiina Salo sanoo.

Tuusulan kunta laatii elinvoimaohjelman tiiviissä yhteistyössä kunnan asukkaiden, yrittäjien ja yritysten edustajien, luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa syksyn 2022 ja kevään 2023 välisenä aikana. Kumppanina laatimisessa on MDI.

Kyselyyn osallistuneet voivat halutessaan osallistua Tuusula-aiheisten palkintojen arvontaan.

Linkki kyselyyn: https://q.surveypal.com/Tuusulan-elinvoimaohjelman-kysely/0

Lisätiedot elinvoimaohjelmasta: Elinvoimajohtaja Kristiina Salo, 040 314 3019, kristiina.salo@tuusula.fi 

Takaisin