Tuusulan urheilukeskuksen jäähallit kuuluvat nyt samaan yhtiöön

11.01.2023

Tuusulan kunta on siirtänyt urheilukeskuksen alueella toimivan, kunnan suorassa omistuksessa olevan jäähallin tytäryhtiölleen Tuusulan Jäähalli Oy:lle. Kauppakirjat allekirjoitettiin joulukuussa ja yhdistyminen tapahtui 1.1.2023. Jäähallien yhdistäminen toteutettiin jäähalliyhtiöön tehdyn pääomasijoituksen ja kiinteistökaupan yhdistelmänä.

Uusi suurempi jäähalliyhtiö vastaa nyt koko urheilukeskuksen alueen jäähallitoimintojen hallinnoimisesta ja kehittämisestä. Muutos on osa laajempaa urheilukeskuksen kehittämistä, joka kuuluu kunnan kuluvan strategiakauden keskeisiin hankkeisiin.

– Tuusulan Jäähalli Oy hoitaa tästä eteenpäin molempien hallien jääaikojen myynnin ja kunnossapidon. Yhtiö pyrkii kehittämään kesäajan toimintaa lisäämällä jääajan tarjontaa, Tuusulan Jäähalli Oy:n toimitusjohtaja Teijo Jalonen kertoo.

– Yhtiön tavoitteena on minimoida kustannusten kasvu, vaikka yleisestä kustannustason noususta johtuvaa painetta onkin. Yhtiö on tehnyt ennakkopäätöksen siitä, että junioreiden jäähinnat eivät nouse kuluvalla kaudella, Jalonen jatkaa.

 

Lisätiedot:

Teijo Jalonen, toimitusjohtaja, Tuusulan Jäähalli Oy, 040 547 6206, info@tuusulanjaahalli.fi

Markku Vehmas, talousjohtaja, Tuusulan kunta, 040 314 3060, markku.vehmas@tuusula.fi

Takaisin