Kuittikampanja innosti tuusulalaisia ostamaan palveluita ja tuotteita paikallisilta yrityksiltä

17.01.2023

Tuusulan kunta suunnitteli ja toteutti yhdessä Jokelan, Kellokosken ja Tuusulan yrittäjäyhdistysten kanssa joulun kuittikampanjan. Kampanjan tavoitteena oli kannustaa tuusulalaisia ostamaan esimerkiksi joululahjoja paikallisilta yrityksiltä ja näin tukea heidän toimintaa. Samalla markkinoitiin myös kunnan yritys- ja palveluhakemistoa Tuusulan yritys- ja palveluhakemisto.

Kampanjaan osallistuminen tapahtui helposti toimittamalla yhteystiedoilla varustettu kuitti Tuusulassa sijaitsevasta yrityksestä kampanja-aikana tehdystä ostoksesta. Kampanja-aikana 25.11.-31.12. kuitteja toimitettiin yhteensä 223 kappaletta.

- Kuittikisa oli onnistunut osoitus Tuusulan kunnan ja alueen yrittäjien sekä yrittäjäyhdistysten halusta kehittää yhteistyötä alueellamme ja keskittää eurot yhteiseksi hyväksi toteaa Tuusulan yrittäjien Juha Heltimoinen.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin 5 kpl 100 € arvoisia lahjakortteja voittajien valitsemiin paikallisiin yrityksiin. Voittajiksi arvottiin Leila Seuna, Päivi Kurikka, Paula Karojärvi, Mikko Piira ja Merja Ilonen.

Kuittikampanjaa mainostettiin sosiaalisessa mediassa sekä Keski-Uusimaa -lehdessä. Yrittäjillä oli myös käytössään sähköistä ja tulostettavaa mainosmateriaalia.

- Joulun kuittikisa oli tehokkaasti toteutettu ja helposti ymmärrettävä kampanja, jolla viestittiin kuluttajille paikallisen yrittäjyyden merkityksestä arvioi yritysasiamies Toni Popovic. Samalla toimme esiin yrityshakemistoamme, josta kuluttajien on helppo löytää paikallinen palveluntarjoaja esimerkiksi kauneudenhoitoon, remontointiin tai siivoukseen Popovic jatkaa.

 

Kampaaja työssään, hiustenleikkaus käynnissä

Takaisin