Osallistuvan budjetoinnin äänestys päättyy 31.5. – tulokset julkaistaan 1.6.

30.05.2023 klo 08.00

Osallistuvan budjetoinnin äänestys 200 000 euron käytöstä Tuusulassa päättyy keskiviikkona 31.5.

Äänestyksessä on mukana 174 asukkaiden ideoimaa ja yhdessä kunnan asiantuntijoiden kanssa yhteiskehittämää äänestysehdotusta. Näistä toteutukseen valitaan jokaiselta alueelta eniten asukkaiden ääniä saaneet ehdotukset.

– Äänestyksen viimeiset hetket ovat nyt käsillä. Voit antaa äänesi keskiviikkona 31.5. puolille öin saakka. Nyt kannattaa äänestää ja siten vaikuttaa, mitkä osbu-projektit toteutuvat tämän ja ensi vuoden aikana, kannustaa kehittämispäällikkö Heidi Hagman.

Äänestää voit sähköisesti osoitteessa osallistu.tuusula.fi sekä asiakaspalvelu TuusInfon toimipisteissä ja kirjastoissa niiden aukioloaikoina.

– Kiertävän äänestyspisteen voi löytää vielä keskiviikkona 31.5. kello 16–18 Lahelan Alepan luota ja kello 18–19.30 Focus-alueen asukastilaisuudesta Ruotsinkylän koululta, huikkaa yhteisömanageri Katja Repo.

– Olemme halunneet tehdä äänestämisen mahdollisimman helpoksi kaikille, ja siksi olemmekin olleet viime viikkoina eri kaupoilla ja yrityksissä tavattavissa, mistä erityinen kiitos tuusulalaisille yrittäjille, Repo kiittää. Uutta Tuusulaa tehdään yhdessä.

Äänestää saavat kaikki tuusulalaiset 5.-luokkalaisista ylöspäin. Sähköisessä äänestämisessä on käytössä vahva tunnistautuminen. Oppilaat voivat käyttää tunnistautumiseen koulun edu-tunnuksia.

Linkki sähköiseen äänestykseen: https://osallistu.tuusula.fi

Äänestyksen tulokset julkaistaan 1.6.

Osallistuvan budjetoinnin äänestystulos julkistetaan torstaina 1.6. puoliltapäivin. Tuloslähetys pidetään Hyökkälän koululla ja se on katsottavissa Facebook Live -lähetyksenä Tuusulan kunnan kanavalla kello 12 alkaen. Tiedote tuloksista julkaistaan lähetyksen jälkeen, noin kello 12.15.

Äänestyksessä menestyneiden ehdotusten tarkempi toteutussuunnittelu käynnistyy heti ja toteutukseen kutsutaan mukaan kaikki kiinnostuneet asukkaat, yhteisöt ja yritykset. Jokaisesta toteutettavasta ehdotuksesta avataan osallistu.tuusula.fi -sivustolle oma seurantasivu, josta löytyy tarkempaa tietoa ehdotuksen toteutuksesta, sen vaiheista ja yhteyshenkilön tiedot.

Lisätiedot:
yhteisömanageri Katja Repo, katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048
kehittämispäällikkö Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi, 040 314 3052

Takaisin