Kahvilavaunu maksutta yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön

31.05.2023 klo 15.00

Tuusulan kunta tukee tuusulalaisten yhdistysten ja yhteisöjen toimintaa tarjoamalla kahvilavaunun maksutta heidän käyttöönsä 31.5.2023 alkaen.

Kahvilavaunu on vuokraajien käytettävissä kesän ajan, aina 10.8. saakka. Kukin vuokraaja voi käyttää vaunua 1–7 päivän ajan kerrallaan. 

– Tämän osbu-projektin toteutumista on odotettu. Kahvilavaunua äänesti 176 tuusulalaista viime vuoden osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä, valaisee yhteisömanageri Katja Repo kahvilavaunun taustoja. Nyt yhdistysten kesätapahtumiin tulee vaunun avulla ihan uudenlaista sisältöä ja näkyvyyttä, Repo tuumaa.  

Yhdistykset voivat myydä kahvilavaunusta kahvia ja teetä sekä esimerkiksi valmiiksi tehtyä pullaa, munkkeja ja voileipiä.  

Vaunun vuokraaja voi varata sen Tuusulan kunnan käyttämän Timmi-tilavarausohjelman kautta. Tämän jälkeen kahvilavaunun vuokraamisesta tehdään sopimus Tuusulan kunnan ja vuokraajan välillä. Sopimuksen voi tehdä Hyrylässä sijaitsevassa asiakaspalvelu TuusInfossa sen aukioloaikana. Yhteisölainaamosta voi myös lainata tuoleja ja pieniä pöytiä kahvilavaunutoiminnan tueksi.

Kahvilavaunu etuosa
Kahvilavaunun tunnistaa katukuvassa Tuusulan osallistuva budjetointi (OSBU) -teksteistä. 

Lisätietoja kahvilavaunusta saa Kahvilavaunu-sivulta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mieloselta.  

Lisätiedot:
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen, minna.mielonen@tuusula.fi, 040 314 3018

Takaisin