380-vuotiasta Tuusulan kuntaa juhlistetaan kakkukahveilla

03.07.2023 klo 13.50

Kakkukahvit ja Tuusula 380 vuotta -rastikisa avaavat Tuusula-viikon maanantaina 17.7. Juhlinta ja kahvittelu jatkuvat viikon mittaan Kaukjärvenrannanpuistossa ja Kellokoskella.

Jo vakaaseen ikään ehtinyttä Tuusulan kuntaa juhlistetaan Jokelan Tiilitehtaan alueella maanantaina 17.7. klo 12-16. Tuusulan kunta tarjoaa kakkukahvit Tiilitehtaalla klo 12 alkaen. Kakkua on tarjolla 200 ensimmäiselle juhlijalle.

Tiilitehtaan puistossa avataan samassa yhteydessä Tuusula 380 vuotta -rastikisa. Tuusulan kunnan ja tuusulalaisen partiolippukunnan Tuuspartion luomassa rastikisassa pelaajat pääsevät etsimään rasteja ja keräämään pisteitä rasteilta löytyvissä tehtävissä.

Rastikisan kartta ja tehtävät löytyvät Seppo.io-alustalta, jota jokainen pääsee käyttämään omalla puhelimellaan selaimella. Rastien sijainnit löytyvät alustalta, ja kun pelaaja löytää fyysisesti oikealle rastipaikalle, aukeaa puhelimessa rastitehtävä.

Rastikisan voittaa eniten pisteitä kerännyt joukkue. Seppo-peliin pääsee liittymään PIN-koodilla, joka julkaistaan 17.7. Tuusula-viikon ja rastiseikkailun alkaessa. Tarkemmat peliohjeet julkaistaan lähempänä Tuusula-viikkoa.

Tästä linkistä pääset jo nyt tutustumaan Seppo-alustaan.

Kakkukahvit myös Kaukjärvenrannanpuistossa ja Kellokoskella

Tuusula-viikon kakkukahvitarjoilu jatkuu tiistaina 18.7. Kaukjärvenrannanpuiston avajaisissa klo 17 alkaen. Tarjolla on kakkua ja kahvia 200 ensimmäiselle paikalle saapuneelle.

Kakkukahveille pääsee myös viikon loppupuolella, lauantaina 22.7. Ruukin kirkkopuistossa Kellokoskella klo 14 alkaen. Kakkukahvia on jälleen tarjolla 200 ensimmäiselle paikalle saapuneelle.

Samassa tilaisuudessa huipentuu myös Tuusula 380 vuotta -rastikisa palkintojen jakoon. Tuusula palkitsee kolme rastikisassa eniten pisteitä kerännyttä rasteilla kävijää.

Takaisin