Ihastuttavien talojen ovet aukeavat yleisölle 19.8.2023 Jokelassa

09.08.2023 klo 12.00

Jokaisen talon tarina liittyy aina johonkin ihmiseen. Jokelassa avataan yhdeksän talon ja niiden omistajien tarinat yleisölle Tarinoiden Talot -tapahtumassa lauantaina 19.8.2023 kello 10–16.

Jokelan mielenkiintoista teollisuushistoriaa avataan elokuisena lauantaina 19.8.2023 Tarinoiden Talot -tapahtumassa kiehtovien rakennusten kautta. Tiilitehdas, Jokelan kartano, asemarakennus, Villa Ahlberg ja viisi ihastuttavaa persoonallista yksityiskotia ovat auki yleisölle tapahtumapäivänä.

Päivän aikana voit nauttia rakennuksiin ja niiden tarinoihin tutustumisen lomassa myös virvokkeita ja burgereita tai ostaa vaikka sisustustavaraa kirpputoripöydästä. Tekemistä löytyy myös lapsille keppihevosradalta tai trampoliinilta.

Tapahtumaan myydään lippuja Tuusulan kunnan verkkokaupassa osoitteessa shop.tuusula.fi. Junalla saapuville on Jokelan asemalla käytössä maksutta rekisteröitymistä vastaan KaaKaun kaupunkipyörät. Suosittelemme liikkumista kohteiden välillä pyörällä tai kävellen.

Ennakkoon suurta kiinnostusta on herättänyt nykyisin Jokelan vankila-alueella sijaitseva Jokelan kartano, joka on auki tapahtumapäivänä kello 10–14. Saapuminen kartanolle tapahtuu radan reunaa pitkin aseman puolelta.  

Lisätiedot tapahtumapäivästä:
www.tuusula.fi/tarinoidentalot

Seuraa tapahtumaa myös Instagramissa @tarinoidentalot.

Lisätiedot:
Pohjois-Tuusulan hankekehittäjä Jenni Kontto, 040 314 3562, jenni.kontto@tuusula.fi

Villa Ahlberg
Kuvassa on yksi tapahtumapäivän kohteista. Villa Ahlberg on historiallinen pitopaikka maalaisidyllin rauhassa.

Takaisin