Olli Mustonen konsertoi Lukio ja kulttuuritalo Monion avajaisviikolla

22.08.2023 klo 11.55

Palkittu ja merkittävän kansainvälisen uran luonut Olli Mustonen soittaa Lukio ja kulttuuritalo Monion avajaiskonsertissa maanantaina 23.10.2023.

Monion avajaisviikkoa vietetään 23.–29.10. Maanantain avajaiskonsertissa kuullaan oppilaskonsertti ja juhlapuheita, illan kruunaa Olli Mustosen konsertti. Avajaiskonserttiin on myynnissä lippuja rajoitettu määrä. Liput ovat myynnissä netissä tuusula.lippu.fi ja samasta osoitteesta voi ostaa väliaikatarjoiluja avajaisviikon esityksiin.

Tiistaina alternatiivisen popin suunnannäyttäjä Costee esiintyy ikärajattomalla keikalla Kartano-salissa. Keksiviikkona Suistamon Sähkön riehakas reivimeininki ja syntetisaattorin surina pääsevät valloilleen Riihi-salissa.

Torstaina nautimme kuumasta tanssitunnelmasta Katja Lunden Companyn Flamencosaunassa. Perjantaina rikotaan ennakkoluulottomasti musiikin genrerajoja Emma Salokoski Voices -lauluyhtyeen esityksessä. Lauantaina nähdään Lauri Nurksen ohjaama teatteriesitys Sisareni.  

Sunnuntaina on luvassa kivaa ohjelmaa koko perheelle Race Horse Companyn Chevalier - keppihevossirkus -esityksen muodossa.

 

Liput: tuusula.lippu.fi
Lisätietoja: tuusula.fi/monio
kulttuurituottaja Lotta Mikkonen
lotta.mikkonen@tuusula.fi, 040 314 3437

Takaisin