Kansliapäällikön virkaan 31 hakijaa  

11.09.2023 klo 10.25

Tuusulan kunta sai 31 hakemusta kansliapäällikön virkaan. Heistä 28 oli kelpoisia hakijoita.  

Osa hakijoista kutsutaan ensimmäiselle haastattelukierrokselle. Haastatteluryhmä lähettää osan hakijoista henkilöarviointeihin, ja henkilöarviointien jälkeen järjestetään toinen haastattelukierros. 

Kansliapäälliköksi hakeneet hakijat, jotka eivät ole rajoittaneet nimensä julkaisua ovat:  

Aaltonen Veli-Pekka 

Antman-Kurvi Sanna 

Gartman Nelli 

Haapanen Jorma 

Hagman Heidi 

Heikkilä Aleksi 

Heikkilä Janne 

Heimo Pirjo-Riitta 

Hoff Sofia 

Hämäläinen Harri 

Jormalainen Arto 

Kattainen Jari 

Kauppinen Anna-Kaisa 

Keitaanranta Mira 

Kivekäs Mikko 

Kulmala Taina 

Mikkonen Lila 

Noso Marika 

Rainio Henrik 

Raunio Sonja 

Riippi Tarja 

Saadatmanesh Hamideh 

Takki Pasi 

Tikkanen Inka 

Utriainen Virpi 

Viljamaa Kimmo 

Vuorinen Katja 

 

Valtuusto päätti kesäkuussa 2023 käynnistää haun kansliapäällikön toistaiseksi olevaan virkaan samalla, kun se myönsi eron kansliapäällikön virassa toimineelle Virpi Sailakselle. Sailas siirtyi Kirkkonummen kunnanjohtajaksi. 

Kansliapäällikkö johtaa ja kehittää kuntaa tiiviissä yhteistyössä pormestarin ja muiden luottamushenkilöiden kanssa. Hän vetää kunnan johtoryhmää ja varmistaa keskeisten asioiden laadukkaan valmistelun ja toimeenpanon. Kansliapäällikkö edustaa kuntaa useissa ylikunnallisissa foorumeissa ja tekee läheistä yhteistyötä eri sidosryhmien edustajien kanssa. Virantoimituksen aloitusajankohta täsmentyy rekrytoinnin edetessä.  

Kansliapäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen kunta-alan tuntemus, hyvät johtamis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä viestintä- ja esiintymistaidot myös englannin kielellä. 

Kansliapäällikön virka oli julkisesti haettavana 17.7.–31.8.2023. Hakuaikaa jatkettiin 10.9.2023 saakka. Ilmoitus julkaistiin kunnan verkkosivuilla, TE-palveluiden verkkosivuilla, rekrytointi.com -verkkosivuilla ja kuntarekry.fi -verkkosivuilla. Haussa käytettiin Kuntarekryn kohdennettua kampanjaa, LinkedIn-työpaikkailmoitusta ja -mainontaa sekä Facebook-mainontaa. Hausta julkaistiin ilmoitus Kuntalehdessä ja Helsingin Sanomissa. Suorahakumenettelyssä kuntaa avusti MPS ja henkilöarvioinneissa Eezy Personnel Oy. 

 

Lisätiedot: 

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001 

Vs. kansliapäällikkö Markku Vehmas, markku.vehmas@tuusula.fi, 040 314 3060 

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042 

Takaisin