Tule suunnittelemaan Jokelan viher- ja ulkoliikunta-alueita asukastilaisuuteen 20.9. kello 18–20

14.09.2023 klo 10.30

Asukastilaisuudessa kuulet, mistä Jokelan viher- ja ulkoliikunta-alueiden kehittämisessä on kyse, ja voit antaa oman panoksesi Jokelan alueen kehittämiseen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tuusulan kunta päivittää viher- ja ulkoliikunta-alueiden palveluita ja verkostoaan. Jokela toimii pilottikohteena, ja vastaavaa työtä jatketaan myöhemmin Hyrylän ja Kellokosken alueilla. Vuoden 2024 aikana valmistuva Jokelan alueen kehittämissuunnitelma toimii ohjenuorana alueen viher- ja ulkoliikunta-alueiden palvelujen kehittämiselle vuoteen 2040 asti.

Tuusulan kunta järjestää asukastilaisuuden Jokelan alueen kehittämisestä keskiviikkona 20.9. kello 18–20 Jokelan koulukeskuksen kirjastotilassa (Jyväkuja 13). Tilaisuudessa esitellään kesällä 2023 toteutetun asukaskyselyn tuloksia ja hankkeen vaihetta sekä pohditaan yhdessä kuntalaisten kanssa, miten Jokelan viher- ja ulkoliikunta-alueita tulisi kehittää.

Osallistumalla asukastilaisuuteen voit vaikuttaa muun muassa siihen, mitä julkisia palveluita, kuten leikkipaikkoja, koira-aitauksia, reittejä ja kenttiä, kuntalaisille Jokelassa tarjotaan. Kehittämissuunnitelma ei koske päiväkotien ja koulujen piha-alueita, mutta niiden palveluja tarkastellaan osana muuta palveluverkkoa.

Suunnitelman tavoitteena on viher- ja ulkoliikunta-alueiden määrän ja laadun sekä käyttäjien tarpeiden mukaisten palvelujen turvaaminen. Kehittämissuunnitelman avulla ohjataan jatkossa uusien palveluiden sijoittamista sekä olemassa olevien palveluiden kehittämistä.

Tuusulan viheralueita käyttävillä asukkailla ja vierailijoilla on mahdollisuus kommentoida suunnitelmaluonnosta keväällä 2024. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Asukastilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätiedot:

Kunnanpuutarhuri Mia Järvinen, Tuusulan kunta, mia.jarvinen@tuusula.fi

Projektipäällikkö Hanna Keskinen, Ramboll Finland Oy, hanna.keskinen@ramboll.fi

Takaisin