Haluamme olla houkutteleva työantaja johtaviin virkoihin hakeville jatkossakin

26.09.2023 klo 07.05

Tuusulan kunta haki kansliapäällikköä 17.7.−31.8.2023 välisen ajan, ja hakuaikaa jatkettiin 10.9.2023 saakka. Kunta sai tehtävään hakuajan puitteissa 31 hakemusta. Hakijoista kelpoisia oli 28. Haastatteluryhmä haastatteli kuusi hakijaa, joista yksi perui hakemuksensa haastattelujen jälkeen.

− Tehtävä on kunnan kannalta keskeinen, joten haastatteluryhmä päätyi ehdottamaan, että virkaa ei täytetä tämän haun perusteella. Kokonaisuuden kannalta katsoimme, että hakua on syytä jatkaa. Valtuuston päätöksellä voimme käynnistää uuden haun ensi vuoden puolella. Esityksemme on, että jatkossa virkaan voisivat tulla harkituksi myös suostumuksensa ilmaisseet, kertoo pormestari Kalle Ikkelä. 

− Olemme ilmoittaneet jokaiselle haastatteluun osallistuneelle henkilökohtaisesti esityksestämme ja keskustelleet heidän kanssaan tilanteesta. Olemme samalla kysyneet palautetta rekrytointiprosessistamme. Koska hakua esitetään keskeytettäväksi tällä erää, olemme valinneet niukan tiedotuslinjan, median tiedonsaantioikeutta luonnollisesti kunnioittaen. Emme ole esimerkiksi viestineet tiedottein tai muissa kanavissamme hakijoita koskevista tiedoista aiemmin julkaistuja nimiä enempää, kertoo henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto. 

− Haluamme varmistaa, että julkisiin johtamistehtäviin saadaan hakijoita jatkossakin. Panostamme rekrytointiprosessimme laatuun, ja jokainen hakija on meille arvokas, Kuivasto jatkaa. 

  

Lisätiedot:  

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001  

Vs. kansliapäällikkö Markku Vehmas, markku.vehmas@tuusula.fi, 040 314 3060  

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042  

 

Takaisin