Lauri Nurksen ohjaama teatteriesitys Sisareni lukio ja kulttuuritalo Moniossa

17.10.2023 klo 09.15

Televisiosarjoista ja elokuvaista tunnettu Nurksen teatteriohjaukset ovat harvinaisia poikkeuksia. Nyt sellainen on mahdollista nähdä Tuusulassa lauantaina 28.10.

Näyttelijänä Nurkse on tunnettu rooleistaan elokuvassa Pahat pojat ja televisiosarjassa Tukka auki, Ohjaajana hän on toiminut elokuvassa Veijarit sekä televisiosarjoissa Kumman kaa ja Uutishuone. Teatterin puolella Nurkse on harvemmin vieraillut.

Teatteriesitys Sisareni sijoittuu Vantaan kaupungin vuokra-asuntoon, jossa sisarukset käyvät läpi äitinsä jäämistöä. Esitys on isoista aiheista huolimatta humoristinen kuvaus kahden toisistaan erilleen erkaantuneen sisaren pyrkimyksistä ymmärtää toisen elämää ja valintoja. Myös muistikuvat lapsuuden tapahtumista ovat iso- ja pikkusiskolla erilaisia, mitä lomamatkalla todellisuudessa tapahtui?

Esityksessä lavalla nähdään Tuuli Mattila ja Lotta Lindroos, Mattila on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Koskinen, Harjunpää ja Salatut elämät. Lindroos puolestaan on tuttu teatterinlavoilta, elokuvista ja televisiosarjoista.

Sisareni esitys Monion Riihi-salissa lauantaina 28.10. klo 19. Lukio ja kulttuuritalo Monion avajaisviikkoa vietetään 23.–29.10. ja luvassa on monipuolinen kattaus kulttuurielämyksiä. Liput ja väliaikatarjoilut tuusula.lippu.fi

 

Lisätietoja:
tuusula.fi/monio

kulttuurituottaja Lotta Mikkonen
lotta.mikkonen@tuusula.fi
0403143437

Takaisin