Moniolla vietetään Avointen ovien päivää lauantaina 28.10. kello 11-15

17.10.2023 klo 09.30

Oletko jo vieraillut lukio ja kulttuuritalo Moniossa? Tule tutustumaan!

Lauantaina 28.10. vietetään Monion päivää Avointen ovien merkeissä. Valokeilassa ovat Monion toiminta ja toimijat: sisältöä ja ohjelmaa päivään toteuttavat Tuusulan lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan Kuvataidekoulu ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto yhteistyössä kulttuuripalveluiden kanssa.

– Monio on vertaansa vailla oleva hirsirakennus, jonka arkkitehtuuria ja tunnelmaa kannattaa tulla ihailemaan. Moniossa on hienosti sovitettu yhteen eri ikäisten oppijoiden ja käyttäjien tarpeita, kuvailee Tuusulan lukion apulaisrehtori Anne Laajaniemi.

Päivän avaavat tervehdyksillään Tuusulan lukion rehtori Seppo Kärpänen ja Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä. Avaussanojen jatkoksi kuullaan musiikkia Montussa lukion musatiimin esittämänä. Avointen ovien päivän ohjelmassa on lisäksi soitinkokeiluja, erilaisia musiikkiesityksiä, non stop -työpajoja, muskarimaistiaisia, digineuvontaa, rentouttavaa liikuntaa sekä opiskelijoiden opastamia kierroksia talon tiloissa. Opastetuilla kierroksilla on mahdollisuus kurkistaa Tuusulan opiston kädentaitojen opetustarjontaan.

– Riihisalin hienoa akustiikkaakin pääsee kuulostelemaan päivän minikonserteissa, iloitsee Laajaniemi.

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Tuusulan lukio, Anne Laajaniemi, anne.laajaniemi@tuusula.fi
Tuusulan Opisto, Timo Rusanen, timo.rusanen@tuusula.fi
Tuusulan Kuvataidekoulu, Laura Nurro, laura.nurro@tuusula.fi
Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto, Paavo Maijala, paavo.maijala@jarvenpaa.fi

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Annukka Luoderanta, annukka.luoderanta@tuusula.fi

Takaisin