Joulun kuittikisa tulee taas

01.12.2023

Kampanjaan voi osallistua 1.–31.12.2023 hankkimalla tuotteita tai palveluita Tuusulassa sijaitsevilta yrityksiltä. 

Kampanjan aikana tuusulalaisista yrityksistä tuotteita tai palveluita ostaneiden ja kuitin toimittaneiden kesken arvotaan lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. 

Toista kertaa toteutettavan kampanjan järjestää Tuusulan kunta yhteistyössä Jokelan, Kellokosken ja Tuusulan yrittäjäyhdistysten kanssa. 

– Kampanja sai viime vuonna mukavan alun. Nyt jatketaan samalla linjalla ja muistutetaan ostamaan Tuusulasta, niin tuotteita kuin palveluitakin. Osallistuminen on tehty kaikille helpoksi. Ohjeita löytyy nettisivuilta, kertoo elinvoimajohtaja Kristiina Salo Tuusulan kunnasta. 

Arvontaan voi osallistua täyttämällä lomakkeen osoitteessa tuusula.fi/kuittikisa tai toimittamalla yhteystiedoillaan täydennetyn kuitin Tuusulan, Jokelan tai Kellokosken kirjastoissa sijaitseviin palautuslaatikoihin, jotka on merkitty kampanjan esitteillä. Palkintoina arvotaan viisi 100 euron arvoista lahjakorttia paikallisiin yrityksiin. Voittajat arvotaan tammikuussa 2024. 

Jotta paikalliset palveluntarjoajat olisivat mahdollisimman helposti löydettävissä, yritysten kannattaa varmistaa tietojensa ajantasaisuus kunnan yritys- ja palveluhakemistossa, joka löytyy osoitteesta tuusula.fi/yrityshakemisto

Tuusulalaisia yrityksiä kannustetaan ottamaan osaa kampanjan mainontaan liikkeissään ja sähköisissä kanavissaan. Kampanjasivustolta voi ladata tai tulostaa useisiin kanaviin sopivia mainosmateriaaleja.  

Lisätiedot: 

Elinvoimajohtaja Kristiina Salo, kristiina.salo@tuusula.fi, 040 314 3019 
Yritysasiamies Toni Popovic, toni.popovic@tuusula.fi, 040 314 4406 

Kuittikisa 2023 www ja FB

Takaisin