Riihikallion kampus sai sääsuojan - rakennustyöt edenneet suunnitellusti

09.12.2023 klo 11.15

Riihikallion kampuksen rakentaminen jatkuu ripeästi talven tulosta huolimatta.

Rakennuksen ylle on viime viikkoina koottu sääsuojaa, joka osaltaan varmistaa rakenteiden säilymisen kuivina työn edetessä.

05122023 Riihikallion kampus Timo Nurmi (8)

Parhaillaan kampuksen työmaalla tehdään muun muassa rungon asennustöitä sekä alapohjan putki- ja sähköasennuksia. Samalla on valmisteltu lattioiden pintavaluja. Valutöiden lisäksi lähiaikoina tehdään muun muassa vesikattoon liittyviä töitä.

Riihikallion kampuksessa hyödynnetään maa- ja kaukolämpöä yhdistävää hybridilämmitystä. Lämmitysmuoto on ensimmäinen laatuaan julkisessa rakennuksessa Tuusulassa. Myös nykyisessä koulurakennuksessa hyödynnetyn aurinkosähkön käyttöä on tarkoitus jatkaa.

Uudisrakennuksen valmistuttua vuoden 2025 syksyllä siinä opiskelee monen ikäisiä lapsia ja nuoria esikoululaisista yhdeksäsluokkalaisiin asti. Kampuksesta tulee nelisarjainen yhtenäiskoulu, johon sijoittuu enimmillään noin 840 oppilasta ja noin 20 esikoululaista.

Tästä linkistä pääset Tuusulan YouTube-kanavalle katsomaan kampuksen rakennustöiden etenemistä nopeutettuna timelapse-videona

Lisätiedot:
- työmaa-asioissa: vastaava työnjohtaja Sauli Partti, p. 040 300 0519, sauli.partti@lipsanen.com
- hankkeesta yleisesti: projektipäällikkö Mikko Heikkilä, p. 040 314 4566, mikko.heikkila@tuusula.fi

Takaisin