Tuusulan tapahtumakalenteri uudistuu 20.12.

19.12.2023 klo 13.15

Tuusulan kunnan ja kaikkien Tuusulassa tapahtumia järjestävien yhteisessä käytössä oleva Tuusulan tapahtumakalenteri on uudistumassa. Kalenterin uusin versio otetaan käyttöön keskiviikkona 20.12.2023. Uudistus voi aiheuttaa lyhyitä käyttökatkoksia muutospäivänä.  

Tuusulan tapahtumakalenteri toimii koko kunnan yhteisenä kalenterina. Yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä kalenteriin omia tapahtumiaan. Kalenteri toimii osana Visit Tuusula -sivustoa tarjoten tapahtuma-  ja tekemismahdollisuuksia kuntalaisten lisäksi myös matkailijoille. 

Kalenteri tulee löytymään versiopäivityksen jälkeen tutuista osoitteista https://tapahtumat.tuusula.fi ja www.visittuusula.fi. Molemmat linkit ohjaavat samaan osoitteeseen.

Kalenterin ulkoasu uudistuu selkeämmäksi ja hakutoiminto parantuu. Haussa on jatkossa käytössä enemmän suodatusmahdollisuuksia ja ennustava sanahaku.

Tapahtumakalenterin nykyisille käyttäjille, joilla on perustettuna kalenteriin oma tili, on lähetetty 13.12.2023 sähköpostiviesti, jossa kerrotaan uudistuksen vaikutuksista kalenterin tulevaan käyttöön. Jos viesti ei ole löytänyt sinulle perille, otathan yhteyttä Tuusulan kunnan viestintään viestinta@tuusula.fi. Voit myös lähestyä muissakin kalenterin käyttöön liittyvissä kysymyksissäsi viestintäyksikköä


Takaisin