Lisää puhetta taiteesta ja muustakin Monion konserteissa

17.01.2024

Tuusulan kunta haluaa lisätä vuorovaikutusta katsojien ja esiintyjien välillä. Jatkossa Moniossa esiintyville artisteille voi laittaa ennakkoon kysymyksiä vastattavaksi keikan yhteydessä. Kevään aikana kulttuuritalossa kuullaan Gösta Sundqvistin lauluja, nuorten kuuntelussa oleva Fabea, flamencon kärkinimiä ja rouheaa rokkia Marjo Leinoselta ja Knucklebone Oscarilta.

Kulttuuritalo Monion tapahtumien yhteyteen lanseerataan uudenlainen palvelu, jonka tarkoitus on luoda vielä merkityksellisempiä kulttuurielämyksiä ja lisätä vuorovaikutusta katsojien ja esiintyjien välille. Kaikille kulttuuripalveluiden tapahtumiin lipun ostaneille tulee mahdollisuus esittää kysymyksiä artisteille. Lipun ostaneille lähetään sähköpostilinkki, jonka kautta he voivat esittää kysymyksen.

- Luonnollisesti esiintyjät saavat itse valita, mihin kysymyksiin haluavat vastata. Tarkoitus on madaltaa kynnystä kysymysten esittämiseen, kun sen voi tehdä etukäteen ja etänä, kertoo kulttuurituottaja Lotta Mikkonen.

Aiemmin vuorovaikutusta esiintyjien ja katsojien välillä on rakennettu Minä elän! -klubeilla, jossa artistit ovat kertoneet omien kappaleidensa taustoista ja liitoksista elämäänsä. Nyt dialogisuudessa on tarkoitus mennä vielä askel pidemmälle.

Konsertteja Moniossa keväällä 2024

Gösta Sundqvistin parhaat - Minja Koski, Mikael Saari & Lumos -kvartetti
Ke 14.2. klo 18
Ystävänpäiväkonsertissa kokoonpano esittää Leevi and the Leavingsin rakastettuja ja tarkkanäköisiä kappaleita sovitettuna jousikvartetille, kahdelle laululle ja kitaralle.
Lisätietoja: tapahtumat.tuusula.fi/sundqvistinparhaat
Liput 14–30 €
Väliaikatarjoilu tilattavissa tuusula.lippu.fi, tarjoilusta vastaa Ravintola Kerho

Fabe
La 13.4. klo 18
Omaperäisestä ja sielukkaasta soundista tunnettu Fabe on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista artisteista. Hänen ura lähti vakaaseen nousukiitoon vuoden 2022 aikana. Tyyliltään kappaleet yhdistelevät räppiä sekä Fabelle jo tuttua laulusaundia.
Lisätietoja: tapahtumat.tuusula.fi/fabe
Liput 15 €

Tony de María con Amigos – flamencon ilta
La 27.4. klo 19
Flamencokitaristi Tony de María ystävineen tarjoaa täysipainoisen flamencokonsertin, jossa yhdistyvät kitara, laulu, tanssi ja groovaavat rytmit. Ryhmä koostuu kotimaisen flamencon kärkinimistä, mm. Anna Murtola (laulu) ja Samuli Trélta (perkussio). Marja Rautakorven tanssi elävöittää iltaa.
Lisätietoja: https://tapahtumat.tuusula.fi/tonydemaria
Liput 18–20 €
Kahvila avoinna tuntia ennen konserttia eli klo 18–19. Tarjoilu tilattavissa tuusula.lippu.fi, tarjoilusta vastaa Ravintola Kerho

Marjo Leinonen & BubliCans ja Knucklebone Oscar
Pe 24.5. klo 19
Saman illan aikana keikkailevat kaksi kovaa kokoonpanoa; Marjo Leinonen & BubliCans ja Knucklebone Oscar. Luvassa on rouhean meininkiä kahdelta vetovoimaiselta artistilta. Marjo Leinonen & BubliCans -orkesteri soittaa New Orleans -hengessä sykkivää soulia. Knucklebone Oscar yhtyeineen juhlistaa 22.3. julkaistavaa uutta ”Friends and Family” -albumiaan.
Lisätietoja: tapahtumat.tuusula.fi/Oscarjaleinonen
Liput 28–30 €
Tarjoilu klo 18.30–20.30. Tarjoilusta vastaa Ravintola Kerho.

Liput myynnissä verkossa, TuusInfoissa ja Tuusulan museokaupoissa

Lippuja voi ostaa verkosta lippu.fi tai valtuutetuista Lippupisteen myyntipaikoista, kuten R-Kioskeilta. Lippuja myydään myös TuusInfoissa sekä Halosenniemen ja Taiteilijakoti Erkkolan museokaupoissa tai tuntia ennen ovella (käteinen, maksukortti). Ovella myydään lippuja ainoastaan, mikäli niitä on jäänyt jäljelle. Tapahtumaan sisäänpääsy myös Kaikukortilla, paikkoja rajoitetusti.

Lisätietoja
Tuusulan kulttuuripalvelut kulttuuri@tuusula.fi tai visittuusula.fi

 

 



 

Takaisin