Jokela 150 vuotta -juhlavuosi: Savikukkojen kylä -teatteriesitykset 3.–4.2.

29.01.2024 klo 13.30

Jokelan tiilitehtaan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta, ja juhlavuotta vietetään yhdessä erilaisten tapahtumien merkeissä.

Jokelan teatterit ovat yhdistäneet voimansa ja esittävät neljä näytöstä Savikukkojen kylä -teatteriesitystä 3.–4.2. Mukana Jokelan historiaa valottavissa esityksissä on neljä eri ryhmää: Teatteri Sisar, Jo-Ka Teatteri, Kansalaisopiston musiikkiteatteri Onnikka ja koululaisten teatteriryhmä. Käsikirjoituksesta vastaavat Kirsti Manninen ja Sanna-Kaisa Spoof. Pääohjaajana Eija Vilpas.

Esitykset pidetään Jokelan koulukeskuksen peilisalissa ja niitä on kaksi molempina päivinä. Katso lisätiedot Tuusulan tapahtumakalenterista. Lippuja on vielä jäljellä.

Savikukkojen kylä -esitys
Savikukkojen kylä -teatteriesityksissä on mukana neljä eri ryhmää.

Juhlavuoden aikana on luvassa monenlaisia tapahtumia, kuten luentoja ja työpajoja sekä koko perheen tapahtumia. Lasten talvirieha kutsuu Notkopuistoon 2.3. ja juhlavuoden pääjuhlaa vietetään 21.4. Jokelan koulukeskuksessa. Myös edelliskesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Tarinoiden Talot -tapahtuma saa jatkoa tänä kesänä. Syksyllekin on tiedossa mukavaa yhteistä tekemistä.

Lue juhlavuodesta viimeisimmästä Tuusulan asukaslehdestä 3/2023:
www.tuusula.fi/asukaslehti

Seuraa juhlavuoden tapahtumia Tuusulan tapahtumakalenterissa ja tule mukaan!

Jokela 150 vuotta -juhlavuoden logo

Takaisin