Tarjouskilpailu Anttilanrannan ja Pellavamäen tonteista alkaa 1.2.2024

01.02.2024 klo 08.10

Etelä-Tuusulassa sijaitsevasta Anttilanrannasta tulee myyntiin 2 tonttia ja Pellavamäestä 11 tonttia. Jatkuva tarjouskilpailu tonteista alkaa 1.2.2024.

Anttilanrannan luonnonkaunis asuinalue sijaitsee Tuusulanjärven länsirannalla. Alue yhdistyy läheisiin Paijalan ja Nummenharjun asuinalueisiin ja niiden palveluihin. Läheltä löytyy koulu ja päiväkoteja. Hyrylän keskustan palvelut, kuten uusi lukio ja kulttuuritalo Monio, uimahalli ja urheilukeskus, ovat noin kahden kilometrin päässä. Sarvikallion ulkoilualueelle ja esimerkiksi Anttilanrannan tilakeskuksen nuotiopaikalle on lyhyt matka, ja viereinen Tuusulanjärvi kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksineen ilahduttaa läpi vuoden.  

Anttilanrannan alueen kunnallistekniikka on valmis. Tontit ovat liitettävissä kunnan vesi- ja viemäriverkostoon. Rakentamaan pääsee heti. 

Anttilanrannan toisen vapaan tontin pinta-ala on 856 m2 ja rakennusoikeus 214 k-m2. Toisen tontin pinta-ala on 1 171 m2 ja rakennusoikeus 293 k-m2. Tonttien pohjahinnat ovat 128 400 ja 175 800 euroa. Ensisijaisesti tontit myydään, mutta myös vuokraus on mahdollista. 

Pellavamäentie sijaitsee Riihikalliossa, reilun kolmen kilometrin päässä Hyrylästä Helsinkiin päin. Tuusulanväylää pitkin pääsee nopeasti esimerkiksi pääkaupunkiin ja lentokentälle. Alueelta löytyy muun muassa koulu, päiväkoti ja kauppa. Uusi Riihikallion kampus valmistuu vuonna 2025. Virkistäytymään pääsee muun muassa läheisessä Ruotsinkylän tutkimusmetsässä. 

Pellavamäen alueen kunnallistekniikka on alustavan aikataulun mukaan valmis toukokuussa 2024. Rakentamaan tonteille pääsee, kun kunnallistekniikan työmaa on valmis ja tontille on saatu tarvittavat rakennusluvat. 

Osa Pellavamäentien tonteista on niin sanottuja minitontteja. Tonttien koot vaihtelevat välillä 304−1 066 m2 ja rakennusoikeus välillä 76−267 k-m2. Tonttien pohjahinnat ovat 32 300−113 475 euroa. Ensisijaisesti tontit myydään, mutta myös vuokraus on mahdollista. 

Tonttien hakeminen 

Hakuaika on jatkuva. Tarjouksen jättäjän tulee toimittaa tarjous suljetussa kuoressa kunnan asiakaspalvelu Tuusinfoon joko postitse tai paikan päällä. Kuoreen on merkittävä viite ”Anttilanrannan/Pellavamäen tarjouskilpailu”. 

Jätetyt tarjoukset avataan ja käsitellään seuraavan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä kello 12.00.  

Katso myös muut vapaat tontit! 

Etelä-Tuusulasta löytyy tontteja myös Häriskiven ja Lahelanpellon alueilta. Jokelasta löytyy tontteja Peltokaaren ja Uunimiehenpuiston alueilta ja Kellokoskelta Linjapuiston alueelta. Nämä tontit ovat jatkuvassa haussa. Ne jaetaan pääsääntöisesti hakujärjestyksessä, mutta kuitenkin olemassa olevia valintakriteereitä noudattaen. 

 

Lisätiedot: 

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot: Henrik Virta, henrik.virta@tuusula.fi, 040 314 3545 

Lisää vapaista tonteista: www.tuusula.fi/koti  

Takaisin