Tuusulanjärvellä pelataan pipolätkäturnaus 24.2.2024

06.02.2024 klo 12.40

Tuusulanjärvellä pelataan pipolätkän hyväntekeväisyysturnaus 24.2.2024 kello 10−18. Kisakeskuksena toimii Gustavelund (Kirkkotie 36, Tuusula).  

Turnauksen keräyskohteena on Pelastakaa Lasten Eväitä elämälle -ohjelma ja vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastusten tukeminen. Mukaan mahtuu enintään 50 joukkuetta, ja lisätietoja löytyy osoitteesta www.tuusulanjarvenpipolatka.com. Tapahtuman järjestävät HC GhostPucksters ry ja Materock Oy. Tuusulan kunta tukee tapahtumaa avustuksella ja muun muassa auraamalla kentän.  

− Tuusulanjärvi tarjoaa upeat puitteet vapaa-ajanvietolle sekä kesällä että talvella. Tämä tapahtuma on yksi uusi tilaisuus lisätä ihmisten tietoisuutta Tuusulasta ja Tuusulanjärven mahdollisuuksista, kertoo pormestari Kalle Ikkelä. 

Kunta tukee asukkaiden omaehtoista toimintaa monin tavoin 

Tuusulan kunnan toiminta-avustusten ja kerta-avustusten kokonaisuus uudistui tammikuussa 2024. Uudistuksella tavoitellaan selkeyttä, sujuvuutta ja avoimuutta. Toiminta-avustukset olivat haettavana sähköisesti tammikuussa, ja kerta-avustuksia voi hakea läpi vuoden 2024 ajan. Tutustuthan huolellisesti osoitteesta www.tuusula.fi/avustukset löytyviin ohjeisiin ja kunnan uudistuneisiin avustusperiaatteisiin ennen hakemuksen jättämistä. 

Tuusulalaiset yhteisöt ja verkostot voivat käyttää kunnan yhteisölainaamoa. Yhteisölainaamosta voi lainata tapahtumiin mm. äänentoistolaitteita, telttoja, painoja, videotykkiä ja A-telineitä. Lainaaminen on maksutonta. Lainaaja järjestää välineiden kuljetukset itse. Välineitä voi tarkastella osoitteessa www.tuusula.fi/yhteisolainaamo ja tiedustella sähköpostitse osoitteesta yhteisolainaamo@tuusula.fi. 

Lisää tapahtumia löytyy osoitteesta https://tapahtumat.tuusula.fi. Kalenteri on koko kunnan yhteinen, ja yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä kalenteriin omia tapahtumiaan. Tarkemmat käyttöohjeet tilin luomiseen ja tapahtumien syöttämiseen löydät kalenterin aloitussivulta “Tapahtumakalenterin käyttöohjeet” -kohdasta. 

 

Lisätiedot: 

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001

Avustuksista: Yhteisömanageri Katja Repo, katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048 ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen, minna.mielonen@tuusula.fi, 040 314 3018.   

Tapahtumakalenterista: Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004 

 

Tapahtuman lisätiedot: 

www.tuusulanjarvenpipolatka.com  

Petri Matero, Materock Oy, 044 373 7376, petri@materock.fi

petri@materock.fi 

 

 

Takaisin