Anttilanrannan ja Pellavamäen tontit kävivät hyvin kaupaksi helmikuussa

06.03.2024

Tuusulan kunta sai kuusi tarjousta Anttilanrannan ja Pellavamäen yhteensä kolmestatoista tontista jo helmikuun aikana. Viisi tarjouksista oli voittavaa. Tarjouskilpailu jatkuu loppujen tonttien osalta. 

Tuusulan kunta käynnisti helmikuun alussa jatkuvan tarjouskilpailun kolmestatoista tontista. Tonteista yksitoista sijaitsee Pellavamäen alueella ja kaksi Anttilanrannassa.  

Helmikuussa saapui kuusi tarjousta, joista viisi oli voittavaa, eli tarjoaja saa tontin. Tarjouksista neljä oli ostotarjousta ja kaksi vuokraustarjousta. Kaikki tarjoukset kohdistuivat Pellavamäen tontteihin. 

Tarjoukset kohdistuivat eri tontteihin ja ne kaikki ylittivät pohjahinnat 1005 000 eurolla. Tarjouksen jättäneet tulivat Tuusulasta, Järvenpäästä, Keravalta ja Vantaalta, kertoo tontti-insinööri Henrik Virta. 

Tuusulan tontit kiinnostavat myös taloudellisesti haastavina aikoina. Tuusulan valtteihin kuuluvat monipuolinen tonttitarjonta, sijainti lähellä lentokenttää ja pääkaupunkia, hienot vapaa-ajan ja kulttuurin mahdollisuudet sekä erinomaiset ja jatkuvasti kehittyvät palvelut esimerkiksi lapsiperheille, iloitsee pormestari Kalle Ikkelä. 

Tutustu ja jätä tarjous vapaasta tontista! 

Anttilanrannassa on tarjolla edelleen kaksi tonttia ja Pellavämäessä kuusi. Näiden jäljellä olevien tonttien hakuaika on jatkuva. Tarjouksen jättäjän tulee toimittaa tarjous suljetussa kuoressa kunnan asiakaspalvelu Tuusinfoon joko postitse tai paikan päällä. Kuoreen on merkittävä viite ”Anttilanrannan/Pellavamäen tarjouskilpailu”.  

Jätetyt tarjoukset avataan ja käsitellään seuraavan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä kello 12.00.   

Lisätietoja tonteista löytyy verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/koti 

Katso myös muut vapaat tontit!  

Etelä-Tuusulasta löytyy tontteja myös Häriskiven ja Lahelanpellon alueilta. Jokelasta löytyy tontteja Peltokaaren ja Uunimiehenpuiston alueilta ja Kellokoskelta Linjapuiston alueelta. Nämä tontit ovat jatkuvassa haussa. Ne jaetaan pääsääntöisesti hakujärjestyksessä, mutta kuitenkin olemassa olevia valintakriteereitä noudattaen.  

 

Lisätiedot:  

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001 

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot: tontti-insinööri Henrik Virta, henrik.virta@tuusula.fi, 040 314 3545  

Lisää vapaista tonteista: www.tuusula.fi/koti   

Takaisin