Tuusulan asukaslehti tarjoaa jälleen asiaa ja ajatuksia

03.04.2024

Tuusulan kunnan asukaslehden numero 1/2024 ilmestyy keskiviikkona 3.4.2024, ja se jaellaan tuusulalaisiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena. Lehti on luettavissa myös sähköisessä muodossa.

 

Tuusulan asukaslehti 1 2024 kansi Tuusula rakentaa 2024 2025 kansi

 

Asukaslehden uusin numero sisältää asiaa muun muassa kunnan isosta panostuksesta opetukseen ja varhaiskasvatukseen, ympäristön suojelemisesta sekä yhteisöllisyyden edistämisestä. Lue vaikka ikäihmisten olohuoneista tai avustusten myöntämisen uudistumisesta!

Tietoa on tarjolla myös esimerkiksi Hyrylän alueen kehittämisen etenemisestä ja uimahallin peruskorjauksesta. Kerromme lisäksi, miltä Tuusulan taloustilanne näyttää.

Näiden lisäksi lehdessä on tuttuun tapaan tuhti tapahtumakalenteri, joka antaa läpileikkauksen Tuusulan lähiaikojen tapahtumatarjonnasta. Kulttuurin kentältä asiaa on myös esiintyjien ja osallistujien välisestä vuorovaikutuksesta sekä taiteesta jazzmiehen tapaan.

Lehden välistä löytyy Tuusula rakentaa 2024‒2025 -liite, joka sisältää muun muassa kaavoituskatsauksen ja runsaasti tietoa niin uudisrakentamisesta kuin kiinteistöjen hoitamisesta. Puhumme rakennusjärjestyksen uudistumisesta, rakennusvalvonnan työstä ja tonttitarjonnan tilanteesta.

Asukaslehdet luettavissa myös sähköisesti

Asukaslehdet julkaistaan myös sähköisessä muodossa pdf-tiedostoina. Niin tuorein numero kuin vanhemmatkin lehdet ovat luettavissa osoitteessa tuusula.fi/asukaslehti. Samassa osoitteessa julkaisemme juttuja myös muulloin kuin painetun lehden ilmestymisaikoina ‒ kannattaa käydä aika ajoin vilkaisemassa!

Jos asukaslehti ei löydä perille postilaatikkoosi, voit noutaa oman painetun kappaleesi Tuusulan kunnan keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta. Yhteystiedot löydät alta.

Mahdollisista jakeluhäiriöistä voit ilmoittaa asukaslehden jakelusta vastaavalle SSM/Jakelujunioreille jakelupalautelomakkeella. Linkki jakelupalautelomakkeeseen.

Palautetta ja juttuideoita

Asiakaspalvelu TuusInfo ottaa vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.

TuusInfo toimii kolmessa pisteessä: Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. Osoitetiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta tuusula.fi/asiakaspalvelu

Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
Puhelinnumero: 09 8718 3070

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, p. 040 314 2004
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen, pia.visti-korhonen@tuusula.fi, p. 040 314 2011
Viestinnän asiantuntija Timo Nurmi, timo.nurmi@tuusula.fi, p. 040 314 2003

Takaisin