Kellokosken omatoimikirjasto aukeaa 1.11.

Kellokosken kirjastoon tehtiin peruskorjaus kevään ja kesän aikana. Remontin yhteydessä kirjastoon asennettiin omatoimikirjaston vaatimat laitteet. Omatoimikirjasto aukeaa maanantaina 1.11. klo 8.00.

Omatoimikirjastoon pääsee kirjastokortilla ja PIN-koodilla, jonka saa kirjaston asiakaspalvelusta henkilöllisyystodistusta vastaan. PIN-koodi on sama, mitä käytetään myös verkkokirjastossa ja lainausautomaateilla. Omatoimiaikana on käytettävissä koko kirjastotila. Omatoimiaikana kirjastossa voi lainata ja palauttaa aineistoa, noutaa varauksia ja käyttää tietokoneita sekä langatonta verkkoa esim. etätöiden tekoon.

Osa kirjaston palveluista edellyttää asioimista henkilökunnan kanssa. Näitä ovat esimerkiksi maksujen maksaminen, uuden kirjastokortin hankinta, tulostus, kopiointi ja tietopalvelu. Henkilökunta palvelee kirjastossa palveluaikojen mukaan.

Omatoimikirjasto on tarkoitettu kaikille asiakkaille ja sen toiminta perustuu luottamukseen ja yhteisvastuullisuuteen. Kirjaston käyttösäännöt ovat voimassa myös omatoimiaikana ja tilassa on kattava kameravalvonta. Kirjastosta on poistuttava välittömästi omatoimiajan päätyttyä, sillä tilaan jääminen aiheuttaa hälytyksen.

Henkilökunta opastaa asiakkaita omatoimikirjaston käyttöön marraskuussa:

  • ke 3.11. klo 16-17
  • ti 9.11. klo 10-11
  • ma 15.11. klo 10-11
  • ke 24.11. klo 16-17

Muut opastusajat sopimuksen mukaan.

Tule tutustumaan uuteen kirjastoon ja oppimaan omatoimikirjaston käyttöä!

Osoite:
Kuntotaival 2 B, 04500 Kellokoski

Kirjaston palveluaika:
ma, ti, to 13-19
ke, pe 10-16

Omatoimiaika:
ma-to 8-20
pe-su 8-18

Omatoimikirjaston käyttösäännöt.

26.10.2021

Takaisin