Syyskuun näyttelyt kirjastoissa

Tuusulan kirjastoissa on tarjolla monta taide-elämystä syyskuussa. Tervetuloa tutustumaan!

Marju Karlssonin taidenäyttely ” Pieni tapahtuma” Tuusulan pääkirjaston tauluseinällä 1.–30.9.
Marju Karlsson on harrastanut kuvataiteita yli 20 vuotta ja kouluttanut itseään aktiivisesti vuodesta 2009 lähtien. Hän suoritti aikuisten kuvataiteen perusopinnot vuosina 2009–2012 taiteilija Jari Järnströmin ohjauksessa Tuusulan kansalaisopistossa. Tämän jälkeen hän jatkoi opintoja Avoimessa taidekoulussa vuosina 2012 –2016 Matti Kurjen ja Nagashilan ohjauksessa. Karlsson on jatkanut syventäviä taideopintoja Pekka Halosen akatemiassa keväällä 2016, syksyllä 2021 ja keväällä 2022. Opinnot jatkuvat nyt syksyllä Kuvataiteen syventävällä linjalla Keudan Pekka Halosen akatemiassa.

Taitokeskus Hyrylä esittäytyy Tuusulan pääkirjaston lehtisalin ikkunoissa 1.–30.9.
Esillä Taitokeskuksessa kudottuja tekstiilejä, syksyn kurssien sisältöjä ja Taito Käsityö- ja muotoilukoulun tunnelmia kuvin ja sanoin.

Marjo Ojalammin lastenkirjojen Kirkkosiilit messussa ja Hilkka ja Metsänväki kuvituskuvia esillä Tuusulan pääkirjaston lastenosaston ikkunoissa 1.–30.9.
Kirkkosiilit messussa -kirjan tapahtumat sijoittuvat Tuusulan Hyrylän kirkkoon ja kirkkopuistoon. Hilkka ja Metsänväki teoksessa on yhdistetty suomalainen muinaismytologia metsänhaltijoineen nykyaikaiseen luonnonsuojelun teemaan.

Nadja Petrovan näyttely Tuusulan pääkirjaston lastenosaston vitriineissä 1.-30.9.
Helsinkiläisen harrastajataitelija Nadja Petrovan maalauksia ja askartelutöitä. Nadja harrastaa akryyli- ja öljymaalausta. Hänen aiheitaan ovat luonto ja ihmisen ympäristö.

Pamela Mandartin juhlavuoden näyttely Kellokosken kirjastossa 12.9.–3.10.
Kirjailija Pamela Mandartille tulee syntymävuosia syyskuussa 70 v ja kirjailijan uraa 40 v. Näyttelyssä on eri ikäisille nähtävää ja lapsillekin koettavaa.

02.09.2022

Takaisin