Kulttuurikahvilassa avustusinfo, sparrausta ja verkostoitumista ma 14.11.

09.11.2022

Kulttuurikahvilassa on tarjolla vinkkejä kulttuuri- ja taideavustusten hakemiseen, luovien alojen toimijoiden sparrausta ja verkostoitumista tuusulalaisten kulttuuritoimijoiden kesken. Tapahtuma järjestetään maanantaina 14.11. klo 18 kunnantalon Venny-kokoustilassa (Kotorannankuja 10, Tuusula) ja sitä voi seurata verkossa Teamsin kautta. 

OHJELMA:
Klo 18-18.45 Vinkkejä kunnan kulttuuri- ja taideavustusten hakemiseen (hakuaika 1. –15.1.)
Klo 18.45-19 Verkostoitumista, kahvia ja pullaa
Klo 19-19.45 Elä ja yritä - vinkit omien rajojen ylittämiseen, asenteen, asiantuntijuuden ja osaamisen parantamiseen. Sparraajana mainio Pekka Krook Sparraustehtaalta.

Kulttuurikahvila on tuusulalaisten kulttuuriyhdistysten, tapahtumantekijöiden, tuottajien ja taiteilijoiden avoin tapaamisfoorumi. Se on tietojen jakamista, tutustumista ja ideoiden testaamista sekä innostusta, energiaa, vapaaehtoistyötä ja kotiseuturakkautta. Lämpimästi tervetuloa!

Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Kulttuurikahvilan järjestää Tuusulan kulttuuripalvelut. Juontajana toimii kulttuurituottaja Jaana Hopeakoski.

Lisätietoja ja Teams-linkki: www.tuusula.fi/kulttuurikahvila

Elä ja Yritä - vinkit omien rajojen ylittämiseen, asenteen, asiantuntijuuden ja osaamisen parantamiseen

Luento koostuu tarinoista, motoista, vinkeistä ja case-esimerkeistä. Sisältö herättelee kulttuurialan toimijaa, taiteilijaa ja luovien alojen yrittäjää tai yrittäjäksi aikovaa pohtimaan unelmaansa ja tavoitteitaan. Esitys etenee mottojen kautta – saatat löytää niistä oman huoneentaulusi! Luennolla pohditaan Olavi Uusivirran ja Pekka Krookin laatiman kuvan äärellä, miten voit määritellä osaamistasi ja miten voit edetä urallasi.

Sparraus jatkuu 24.1.2023 klo 18–19 (5–10 hlöä). Ilmoittautumiset kulttuurituottajalle Kulttuurikahvilassa. 

Pekka Krook, Sparraustehdas 

Tuusulalainen Pekka Krook viettää 20-vuotistaiteilijajuhlaa luovien alojen sparraajana. Koulutukseltaan hän on taiteiden maisteri, jonka työura koostuu myyntimiehen, TV-tuottajan, viestintäkonsultin, toimitus- ja toiminnanjohtajan, saunaelämysasiantuntijan, sparraajan ja hallituksen puheenjohtajan töistä. Nykyään hän toimii yrityksessään Sparraustehtaassa, jossa hän on erikoistunut kulttuurikentän, taiteilijoiden ja luovien alojen sparraukseen. Pekka on aktiivinen somekirjoittaja.

Pekka Krook-5 Aki Joensuu

Pekka Krook. Kuva: Aki Joensuu

Takaisin