Järvenpään, Keravan ja Tuusulan uimahallit ottavat marraskuussa käyttöön ylikunnalliset uimahallituotteet

01.10.2019

Keski-Uudellamaalla pääsee yhdellä rannekkeella uimaan ympäri vuoden 1.11.2019 alusta lukien, kaikissa kolmessa uimahallissa ja kesäisin Keravan maauimalassa. Muutos on myös valtakunnallisesti merkittävä uusi avaus, jonka mahdollistaa yhteensopiva kulunvalvonta- ja pukukaappijärjestelmä ja kaupunkien yhteisesti sopimat, samanhintaiset tuotteet.

Uimahallien huoltoaamut ovat sijoitettu uimahalleissa arkisin eri päiville. Kesän huoltotauot porrastetaan siten, että kaikki kolme hallia ovat kesäaikaan mahdollisimman vähän aikaa kiinni samanaikaisesti.

Ylikunnalliset tuotteet:

Aikuiset 10 x uinti 54,00€
Lapset 7-17v 10 x uinti   26,00€
Eläkeläiset 10 x uinti (koko eläke) 26,00€  
Opiskelijat 10 x uinti 26,00€
Työttömät 10 x uinti 26,00€  
Varusmiehet/siviilipalvelus 10 x uinti  26,00€
Rannekemaksu  7,50€


                                    
                           
                          
                                       
                                                  
          
                                             

 

Ylikunnallisilla sarjarannekkeilla on käyttöoikeus Järvenpään, Keravan ja Tuusulan uimahalleissa. Ennen 1.11.2019 ostetut sarjarannekkeet eivät toimi ylikunnallisesti (vain ostopaikassa).

Samassa yhteydessä kaikkien uimahallien sarjarannekkeiden käyttöaika pidentyy kahteen vuoteen. Ennen 1.11.2019 ostettujen sarjarannekkeiden käyttöaika yksi vuosi. Vanhentuneita sarjarannekkeita ei hyvitetä.

Uimahalleissa otetaan myös käyttöön yhteneväinen käytäntö kadonneen rannekkeen korvauksesta. Mikäli asiakkaalla on kuitti tai rannekkeen sarjanumero tallessa, voidaan tuote korvata ja palauttaa uudelle rannekkeelle. Toimenpiteestä veloitetaan 15,00€ maksu, joka sisältää rannekemaksun. Kuitti tai rannekkeen sarjanumero vaaditaan, jotta kadonnut ranneke saadaan suljettua.

Järvenpään uimahallissa lasten sarjarannekkeen ikä muuttuu 7-17v. (ennen 5-17v). Koskee myös lasten kertamaksua. Aikuisten 10 x sarjarannekkeen hinta muuttuu 55 eurosta 54 euroon. Tuusulan uimahallissa aikuisten 10 x sarjarannekkeen hinta muuttuu 52 eurosta 54 euroon. Pienten hintamuutosten jälkeen tuotteesta saatiin yhteensopiva kaikkiin halleihin.

JÄRVENPÄÄ
KERAVA
TUUSULA

Takaisin