Tuusulan elinvoimaohjelma etenee tulevaisuusseminaarin merkeissä 7.2.

26.01.2023

Tuusulan kunnan elinvoimaohjelman valmistelu jatkuu, kun tiistaina 7.2.2023 otetaan yhdessä katse tulevaisuuteen hotelli Gustavelundissa pidettävässä tulevaisuusseminaarissa.

Asiantuntijapuheenvuorot pitävät Timo Aro MDI:stä ja Pia Pakarinen Helsingin seudun kauppakamarista. Seminaarissa työstetään myös yhdessä elinvoimaohjelman sisältöjä. 

– Tulevaisuusseminaari tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja ja runsaasti puhetta Tuusulan elinvoimasta. Tätä mahdollisuutta ei kannata hukata, kannustaa elinvoimajohtaja Kristiina Salo kaikkia aiheesta kiinnostuneita osallistumaan seminaariin.

Kutsu tulevaisuusseminaariin on toimitettu tuusulalaisille yrittäjille ja yritysten edustajille sekä luottamushenkilöille. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita seminaariin.

Tule mukaan vaikuttamaan Tuusulan tulevaisuuteen!

Päivä: Tiistai 7.2.2023
Aika: Kello 17–19.30
Paikka: Hotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula
Ilmoittautuminen 6.2.2023 kello 12 mennessä: https://www.lyyti.in/tulevaisuus_seminaari

Lisätietoja elinvoimaohjelmasta ja tulevaisuusseminaarista:
Elinvoimajohtaja Kristiina Salo, 040 314 3019, kristiina.salo@tuusula.fi

Tuusulan kunta valmistelee strategiatyön jatkoksi elinvoimaohjelmaa, jossa määritetään kunnan elinvoimaan liittyvät pitkän aikavälin tavoitteet. Elinvoimaohjelma vuosille 2023–2030 koostetaan syksyn 2022 ja kevään 2023 välisenä aikana. Ohjelman valmistelua tehdään yhdessä asukkaiden, yrittäjien ja yritysten edustajien, luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa hyödyntäen muun muassa erilaisten kyselyiden tuloksia ja haastatteluja sekä pitämällä yhteisen keskustelun mahdollistavia työpajoja ja seminaareja. Tuusulan kunnan kumppanina elinvoimaohjelman laatimistyössä toimii MDI. Tutustu elinvoimaohjelman jo toteutuneisiin valmisteluvaiheisiin 11.1.2023 julkaistussa Elinvoimaohjelmalla katse tulevaisuuteen – 19.1. työpajassa pohditaan päämääriä ja tavoitteita -tiedotteessa.

Elinvoimaohjelmalla Tuusulan katse tulevaisuuteen

Takaisin