Ruukki Triathlon 2.6.2024 − osallistujat ja yleisö tervetulleita!

06.05.2024 klo 11.05

Järvenpään Pyöräilijät ry järjestää Ruukki Triathlonin Kellokosken maisemissa 2.6.2024. Tuusulan kunta on tukenut tapahtumaa kerta-avustuksella. Ilmoittautuminen triathloniin on käynnissä, ja yleisö on tervetullut seuraamaan tapahtumaa 2.6.2024. 

Kisamatkoina tapahtumassa ovat sprintti sekä Ruukin erikoinen ja yritysviesti lyhyemmällä uintimatkalla. 

 

Tuusulan Kellokoski valikoitui kisapaikaksi kauniin luonnon, kulttuurihistoriallisen ympäristön sekä kyläyhteisön ansiosta. Halusimme tuoda kisat ihmisten keskelle Kellokoskelle, jossa olemme jo vuosien ajan pitäneet avouintitreenejä. Haluamme näyttää tämän upean paikan muillekin, kertoo kilpailun johtaja Reetta Tuomala Järvenpään Pyöräilijät ry:stä. 

 

Uinnin lähtöpaikana on Kellokosken uimaranta. Pyöräreitti vie Kellokoskelta Uudenkylän koululle ja takaisin. Juoksureitti kulkee historiallisessa sairaala- ja tehdasmiljöössä. Kisakylä sijaitsee Männistön tanssilavalla, jossa on tarjolla palveluita sekä kilpailijoille että sitä seuraamaan saapuville. 

 

Tuusulan avustuskokonaisuudet uudistuivat 

 

Tuusulan kunnan toiminta-avustusten ja kerta-avustusten kokonaisuus uudistui tammikuussa 2024. Uudistuksella tavoitellaan selkeyttä, sujuvuutta ja avoimuutta. Toiminta-avustukset olivat haettavana sähköisesti tammikuussa, ja kerta-avustuksia voi hakea jatkuvan haun periaatteella koko vuoden 2024 ajan. 

 

Tutustuthan huolellisesti osoitteesta www.tuusula.fi/avustukset löytyviin ohjeisiin ja kunnan uudistuneisiin avustusperiaatteisiin ennen hakemuksen jättämistä.  

 

Yhteisölainaamo palvelee 

 

Tuusulalaiset yhteisöt ja verkostot voivat käyttää kunnan yhteisölainaamoa. Yhteisölainaamosta voi lainata tapahtumiin mm. äänentoistolaitteita, telttoja, painoja, videotykkiä ja A-telineitä. Lainaaminen on maksutonta. Lainajaa järjestää välineiden kuljetukset itse. Välineitä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta yhteisolainaamo@tuusula.fi 

 

Kaikki tapahtumat tapahtumakalenterissa 

 

Lisää tapahtumia löytyy osoitteesta https://tapahtumat.tuusula.fi/. Kalenteri toimii koko kunnan yhteisenä kalenterina. Yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä kalenteriin omia tapahtumiaan.  

 

Tarkemmat käyttöohjeet tilin luomiseen ja tapahtumien syöttämiseen löydät kalenterin aloitussivulta Tapahtumakalenterin käyttöohjeet -kohdasta. 

 

 

 

Tapahtuman lisätiedot: 

www.japy.fi/ruukki-triathlon 

Reetta Tuomala, 040571 8788 

Takaisin