Osallistuvan budjetoinnin äänestys on käynnissä ajalla 1.-23.2.2020

03.02.2020 klo 14.00

Tuusulan asukkaiden antamista osallistuvan budjetoinnin ideoista on kehitetty 179 erilaista ehdotusta ja kaikkien 12 vuotta täyttäneiden tuusulalaisten on nyt mahdollista äänestää ajalla 1.-23.2.2020 näistä toteutukseen etenevät ehdotukset.

Näin äänestät ajalla 1.-23.2.

Äänestys on käynnissä ajalla 1.-23.2.2020 ja jokaisella 12 vuotta täyttäneellä tuusulalalaisella on käytössään 100.000 euroa äänestyksessä. Jokainen voi äänestää niin montaa ehdotusta kuin 100.000 euron rajoihin mahtuu, mutta halutessaan voi äänestää vaikka vain yhtä ehdotusta. Äänestää voi yhden tai useamman alueen ehdotuksia aina kyseisen alueen määrärahaan asti.

Äänestystavat:                    

 • Sähköisellä osallistumisalustalla osallistu.tuusula.fi ympäri vuorokauden.
  • Kirjaudu sähköpostilla tai Facebook- tai Google-tunnuksilla. Ensimmäistä kertaa sähköistä äänestysalustaa käyttäessäsi sinun on ensin rekisteröidyttävä. Kun olet täyttänyt pyydetyt tiedot, hyväksynyt käyttöehdot ja kertonut postinumerosi, pääset äänestämään.
  • Valitse, minkä alueen ehdotuksia haluat äänestää ensin. Voit äänestää yhdellä tai useammalla alueella.
  • Valitse ehdotukset, joita haluat äänestää, paina Äänestä ja sen jälkeen Vahvista
  • Jos haluat jatkaa äänestämistä, valitse seuraava alue.
  • Pulmatilanteiden varalta osallistumisalustalla on yksityiskohtaisemmat ohjeet ja opastusvideo.
  • Sähköistä osallistumisalustaa voi käyttää myös kirjastojen ja asiakaspalvelupiste TuusInfon asiakaskoneilla, jolloin virkailijoilta saa tarvittaessa äänestysapua.
  • Sähköisellä osallistumisalustalla äänestäneiden kesken arvotaan Jopo.
 • Yhteisissä asukastilaisuuksissa ja Pop up -äänestyspisteissä henkilöllisyytensä todistamalla. Niiden ajankohdat löytyvät Tuusulan tapahtumakalenterista.

Äänestystulokset julki 25.2.

Äänestystulokset julkistetaan 25.2.2020. Eniten ääniä saaneet ehdotukset toteutetaan kuluvan vuoden aikana kunnan, asukkaiden ja yhteisöjen yhteistyönä.

Jos haluat osallistua toteuttamisvaiheeseen, ota yhteyttä:
sähköpostitse osallisuus@tuusula.fi
puhelimitse yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048 tai osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttinen, p. 040 314 3035

 

Takaisin