Tuusulan kunta on aloittanut sähköpyörien vuokrauksen

30.06.2020 klo 09.15

Tuusulan kunta on ottanut kokeiluluontoisesti käyttöön sähköpyöriä. Pyörät ovat käytettävissä ajalla 29.6.−29.11.2020.

− Olemme sopineet tuusulalaisen urheiluvälineliikkeen Tuusportin kanssa sähköpyörien vuokraamisesta sekä kuntalaisten että matkailijoiden käyttöön. Nyt hankitut sähköpyörät täydentävät Tuusulan majoitus- ja matkailualan yrittäjien polkupyörätarjontaa ja toivottavasti osaltaan parantavat mahdollisuuksia tutustua Tuusulan matkailullisesti mielenkiintoisiin kohteisiin, toteaa Tuusulan kunnan yritysasiamies Toni Popovic.

− Tulemme suunnittelemaan yhdessä alueen yrittäjien kanssa myös muita matkailua tukevia tuotteita, kuten piknik-eväspaketteja, joita pyöräilijät ja muut alueella liikkujat voisivat helposti noutaa mukaansa, Popovic jatkaa.

Tuusulan kunnan hankkimat sähköpyörät ovat Tunturin unisex-mallia, joka soveltuu matkailukäyttöön. Pyörän päivävuokra on 30 euroa (arvonlisäverollinen hinta, johon sisältyy alv 24 %).

Polkupyörän voi halutessaan varata ennakkoon. Varauslinkki löytyy nyt osoitteesta www.tuusula.fi/fillarit. Vuokraus onnistuu myös suoraan paikan päältä Tuusportista. Pyörät myös noudetaan Tuusportista ja palautetaan samaan paikkaan (Koskenmäenpolku 4, Tuusula). Tuusport palvelee arkisin kello 9−18 ja lauantaisin kello 9−14.

Verkkosivustolta www.tuusula.fi/fillarit löytyvät linkit Tuusulan matkailuesitteeseen, matkailusivustolle ja Visit Tuusulanjärven sivustolle. Esitteestä ja sivustolta löytyvät niin museot, majoituspaikat, luontokohteet kuin esimerkiksi vinkkejä aktiivisen päivän viettoon.

Matkailuesite on saatavilla myös Tuusulan museoista, kirjastoista ja keskitetystä asiakaspalvelusta TuusInfosta.

 

Lisätiedot:

Yritysasiamies Toni Popovic, toni.popovic@tuusula.fi, 040 314 4406

Takaisin